Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Autostopem na Kołymę - Brack (odc. 15)
konto usunięte • 2015-07-18, 11:06
Witam, film wrzucony 18 godzin temu gdzie zawsze była masa polujących na tego typu wstawki a tu zdziwienie bo używałem szukajki dwa razy i tego jeszcze nie znaleziono, przeleciałem też główną no i nie ma także wstawiam.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-07-18, 11:49 39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2015-07-18, 12:38 1
za Michała browar w ciemno
Zgłoś
M4rcin24 2015-07-18, 12:40 64
dima dobry patol xd
Zgłoś
flyzupan 2015-07-18, 14:08
Dima niezły sadol
Zgłoś
xbandzior 2015-07-18, 14:30 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-18, 14:37 14
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-18, 14:54
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-18, 15:03 17
Zgłoś
Hymphh 2015-07-18, 16:31
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-18, 20:05 3
Czemu filmiki tego osobnika są na Sadisiticu akceptowane, a pewnego innego, którego nazwy nie wymienię, już nie?
Z góry przepraszam za poruszanie sprawy innego youtubera w tym temacie, ale nie podoba mi się hipokryzja administracji. Albo wywalacie wszystkich podróżników, albo żadnych.

Ech, kolesiostwo jest wszędzie...
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-18, 23:34
VoreCC, Tam masz taki magiczny przycisk "cytuj" przy każdym poście. Nie musisz przepisywać.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-19, 9:56
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-19, 10:23
Pireus nie jesteś rzecznikiem wszystkich sadolow więc wypowiadaj się w swoim imieniu. Nie ma,, my,,.. A co do gościa od wódki prawda jest taka że moderator usuwa jego wszystkie filmy nie wiedzieć czemu a Szkoda bo myślałem że to społeczność tworzy ten portal której sam jestem wiernym od lat widzem...
Zgłoś
dawide 2015-07-21, 15:25
@wozny180 co nie zmienia faktu że kolo od wódki jest poprostu denny i te swoje wywody lepiej żeby zachował dla siebie a nie uszczęśliwial nimi innych. Śledzę jego fb i od tych jego wpisów to aż się srać zachciewa
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem