👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomysł na plus. zdecydowanie
podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.Cytat:
Gościu nie ma innych ciuchów ?
Też się nad tym zastanawiałem.
Fake - tyle w temacie! Przynajmniej dopatrzyłem się kilku scen montowanych reszta może i ok ale i tak takie sobie film musiałem przewijać bo nudne.

Cytat:
Autostopem przez Stany
No proszę, ja mam książkę "autostopem przez galaktykę". Filmiku tego nawet nie włączyłem.

Lnkk napisał/a:
Filmiku tego nawet nie włączyłem.
Prosić Cię nie będę

Za jeden uśmiech? Chyba za jednego loda, tylko wyobraźcie sobie ile spoconych, brudnych pał grubych amerykańskich kierowców ciężarówek koleś musiał obrobić żeby taką podróż odstawić...

Cały czas taki sam zarost. Fakt mogl miec maszynke do strzyzenia, ale skoro taki paniś ze nosil zesoba maszynke to dlaczego ma tylko 1 koszulke i 2 marynarki. hmm, FAKE
...and GAY.
...and GAY.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie