podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
PIs napisał/a:
Zajebisty fejk, tak z 3x przyspieszony na końcu.
Tyle to Ty za szybko na świat przyszedłeś.
Jak oba auta jadą dość szybko to jaki efekt myślisz otrzymasz w kamerce? No właśnie taki.
PabloSkills napisał/a:
Tyle to Ty za szybko na świat przyszedłeś.
Jak oba auta jadą dość szybko to jaki efekt myślisz otrzymasz w kamerce? No właśnie taki.
P🤬lnij się w łeb zanim coś napiszesz. To jest co najmniej 2x przyśpieszone, zobacz na sam ruch kierownicą - przy takiej prędkości auto by się tak nie zachowało

Jakaś moda na nazywanie wszystkiego fejkiem. Ja także tu nie widzę fejku, ale nie będę się o to boksować ze znawcami w komentarzach. Ostatnio oglądałem taniec tzw Popping to cebulaki tez pisali że to AI...

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Jeżeli wy uważacie że to zmywara wyminęła to gratuluje spermy w mózgu. Rola zmywary to się ograniczyła do durnego darcia p🤬dy na fotelu pasażera, prowadził pewnie facet .
Zmywara za to był tą jadącą pod prąd xD
Zmywara za to był tą jadącą pod prąd xD
Spowolniłem filmik do 50% i dźwięk się prawie zgadza. Wiec chyba przyspieszyli do 150% albo do 200%, albo i wcale nie przyszpieszali. Lepszej jakosci chyba nie mieli.
I już wiadomo po co chłop wymyślił różne systemy, które myślą za kierowce, aby baby nie rozj🤬y Ci fury.