👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że to droga do piekła i kraju gdzie nie ma zasiłku.

Wydaje mi się, że to droga do Mekki... Nie, nie wydaje mi się, przeczytałem to.

A teraz coś takiego w Europie wprowadzić, to by świat islamski zesrał się z gniewu.
Zapewne autostrada do któregoś ze świętych miast islamu: Mekki lub Medyny, do których nie mamy wstępu.

Pery86 napisał/a:
Przecież cywilizowanie możemy się do nich wbić i rozerwać się TomahawkiemZapewne autostrada do któregoś ze świętych miast islamu: Mekki lub Medyny, do których nie mamy wstępu.

To normalne na autostradzie w Arabii Saudyjskiej. Jako nie-muzułmanie nie możemy wjechać do Mekki.

W Arabii Saudyjskiej oddzielają wiernych od nieislamskiego bydła. Mam szczerą nadzieję, że historia wkrótce zatoczy koło i miejsce chrześcijan będzie na arenie pośród lwów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie