uwielbiam tego pojeba

podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Akurat ten film słabiusieńki w porównaniu z jego poprzednimi hitami w których udaje fokę nurkując pod lodem z łyżwami na nogach .
Wybieracie się do Norwegi i chcecie się z Torem Eckhoffem gorzały napić to dzwońcie
+47 928 36 256
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Wybieracie się do Norwegi i chcecie się z Torem Eckhoffem gorzały napić to dzwońcie
+47 928 36 256
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
sadyzmem jest oglądanie tego gówna,
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

@up
Ty lepiej zwijaj swój interes, bo Cie niedługo nowy rząd za to przymknie
Ty lepiej zwijaj swój interes, bo Cie niedługo nowy rząd za to przymknie
patrząc na resztę jego filmów to on nie jest pozytywnie jebnięty, tylko po prostu jebnięty.
ciekawe czy ten koles ma k🤬a jakąś rodzine lub znajomych

podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Co ja właśnie... weź ode mnie to piwo i udajmy że tego nie zobaczyłem.
Ja p🤬le od kiedy pierwszy raz zobaczylem tego kolesia zachodzilem w glowe, jakie on k🤬a kwasy musi brac zeby krecic takie gowno