Ten facet to jest przec🤬j. Lubie go.
Ciekawe czy wie, jak znany jest w Polsce. W pewnych kręgach oczywiście
Ciekawe czy wie, jak znany jest w Polsce. W pewnych kręgach oczywiście

Jakieś namiary na niego? Chcę go jako zięcia !! Córka co prawda jeszcze zaledwie 7 lat, ale w r🤬aniu daje radę sam sprawdziłem
Tor Eckhoff czyli mieszkaniec Norwegii z fantazją. O Polsce i jej mieszkańcach wie- zdarza mu się moczyć twarz w Poznaniu.
Sk🤬iel-Niedobry,
Nie chciałbyś tam mieszkać, uwierz mi. Dostałbyś na łeb bardzo szybciutko. Musiałbym pisać spore wypracowanie o tym jacy są Norwegowie,jak traktują nas i co się dzieje w urzędach kiedy chcesz coś załatwić. K🤬a paranoja normalnie. Owszem wpaść na tydzień połazić po górach czy też na ryby jak najbardziej. Ale na dłuższą metę to jest k🤬a nie do wiary.
Tak jestem ekspertem, spędziłem tam ostatnie 4,5 roku a w sumie 5,5(był jeszcze epizod w poprzednich latach).
Nie chciałbyś tam mieszkać, uwierz mi. Dostałbyś na łeb bardzo szybciutko. Musiałbym pisać spore wypracowanie o tym jacy są Norwegowie,jak traktują nas i co się dzieje w urzędach kiedy chcesz coś załatwić. K🤬a paranoja normalnie. Owszem wpaść na tydzień połazić po górach czy też na ryby jak najbardziej. Ale na dłuższą metę to jest k🤬a nie do wiary.
Tak jestem ekspertem, spędziłem tam ostatnie 4,5 roku a w sumie 5,5(był jeszcze epizod w poprzednich latach).
@_WHATEVER_
pisz, chętnie przeczytam
pisz, chętnie przeczytam
podpis użytkownika
Robisz kogoś w c🤬ja albo jesteś w niego robiony
k🤬a jak oni mają pięknie...
CO TY p🤬lisz?, brat mieszka tam już 8 rok, teraz pojechał znajomy i mieszka tam rok! jakoś wracać nie mają zamiaru... a wspominają raczej o miłych ludziach i ładnych dupach...
_WHATEVER_ napisał/a:
\Sk🤬iel-Niedobry,
CO TY p🤬lisz?, brat mieszka tam już 8 rok, teraz pojechał znajomy i mieszka tam rok! jakoś wracać nie mają zamiaru... a wspominają raczej o miłych ludziach i ładnych dupach...
On zawsze tą flaszkę ma taką prawie że na wykończeniu. Aż mi go trochę szkoda.
Kremil,
Nie p🤬lę, tylko napisałem swoje spostrzeżenia. Więc trochę spokojniej bucu.
Nie p🤬lę, tylko napisałem swoje spostrzeżenia. Więc trochę spokojniej bucu.