Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masther 2012-01-14, 14:06
kim on do chuuja jest?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 14:12 1
up@ Pereszczako ze Złotopolskich
Zgłoś
Igorekpl 2012-01-14, 14:16
Szacunek dla gościa że coś takiego zrobił. Wielu "lepszych" aktorów by się na to nie zdecydowało. Gość ma jaja.
Zgłoś
kietong 2012-01-14, 14:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 14:20
Ja tam myśle że i tak ĆPA i matka o t ym nie wie ;d ćpun z downów jaja robi
Zgłoś
ferrarigrze 2012-01-14, 14:22
ci co mają jakieś wątpliwości !!
Aktorzy przygotowując się do ważnych lub trudnych ról wręcz wcielają się w postać już wcześniej oglądają zachowanie innych dzieci z autyzmem na wszystkich filmach pokazywał zachowanie jakie ma osoba z Autyzmem może nie jestem żadnym ekspertem ale mam sąsiada który ma 14 lat i ma Autyzm uwierzcie to co pokazał Bartłomiej Topa to było łagodne określenie tej choroby...
Zgłoś
Nothus 2012-01-14, 14:35
@UP

Ma "Autyzm"? To jest jakaś osoba wg Ciebie, że trzeba podkreślić wielką literą? : O
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 14:41 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takeda 2012-01-14, 14:56 12
Jakby nie było, kampania zrobiła dużo szumu, a o to właśnie chodziło.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 16:12 5
Zwracam honor. Szacun dla faceta, nie za robienie z siebie pajaca, ale za włączenie się w słuszną sprawę. PIWO.
Zgłoś
shakall1980 2012-01-14, 16:38 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 17:08
Cieszę się, że ktoś wrzucił to akurat tu. Spodziewałam się innych reakcji, jestem mile zaskoczona. A kampania wyszła świetnie i efektywnie, co najważniejsze.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 17:13 2
Jakby nie było dalej może sobie ćpać i wszyscy będą myśleli ,że gra i wszyscy są szczęśliwi.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 18:19
"...a może „przypigulił" czy „przykwasił"..."

perelka
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-14, 19:10 1
Masther napisał/a:

kim on do chuuja jest?

Powoli mnie to męczy, czy zrobiło się modnie pokazywać na sadisticu swój debilizm mówiąc, że to tego nie znam i w ogóle jestem fajny bo się nie orientuję w świecie? Jak nie wiesz kim on jest to wpisz sobie w google jego nazwisko, będziesz mądrzejszy a nikt na ciebie krzywo nie spojrzy.
Po tym jak ktoś zadał pytanie "kim jest ten kutafon?" przy filmiku z Arturem Andrusem obiecałem sobie, że zareaguje na kolejny taki numer.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem