Wielu się napinał z powodu upadku owego aktora, a oto rozwiązanie całej sprawy
sorry za kiepską jakość
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-14, 14:12
up@ Pereszczako ze Złotopolskich
Szacunek dla gościa że coś takiego zrobił. Wielu "lepszych" aktorów by się na to nie zdecydowało. Gość ma jaja.
konto usunięte
2012-01-14, 14:20
Ja tam myśle że i tak ĆPA i matka o t ym nie wie ;d ćpun z downów jaja robi
ci co mają jakieś wątpliwości !!
Aktorzy przygotowując się do ważnych lub trudnych ról wręcz wcielają się w postać już wcześniej oglądają zachowanie innych dzieci z autyzmem na wszystkich filmach pokazywał zachowanie jakie ma osoba z Autyzmem może nie jestem żadnym ekspertem ale mam sąsiada który ma 14 lat i ma Autyzm uwierzcie to co pokazał Bartłomiej Topa to było łagodne określenie tej choroby...
@UP
Ma "Autyzm"? To jest jakaś osoba wg Ciebie, że trzeba podkreślić wielką literą? : O
konto usunięte
2012-01-14, 14:41
Jakby nie było, kampania zrobiła dużo szumu, a o to właśnie chodziło.
konto usunięte
2012-01-14, 16:12
Zwracam honor. Szacun dla faceta, nie za robienie z siebie pajaca, ale za włączenie się w słuszną sprawę. PIWO.
konto usunięte
2012-01-14, 17:08
Cieszę się, że ktoś wrzucił to akurat tu. Spodziewałam się innych reakcji, jestem mile zaskoczona. A kampania wyszła świetnie i efektywnie, co najważniejsze.
konto usunięte
2012-01-14, 17:13
Jakby nie było dalej może sobie ćpać i wszyscy będą myśleli ,że gra i wszyscy są szczęśliwi.
konto usunięte
2012-01-14, 18:19
"...a może „przypigulił" czy „przykwasił"..."
perelka
konto usunięte
2012-01-14, 19:10
Masther napisał/a:
kim on do chuuja jest?
Powoli mnie to męczy, czy zrobiło się modnie pokazywać na sadisticu swój debilizm mówiąc, że to tego nie znam i w ogóle jestem fajny bo się nie orientuję w świecie? Jak nie wiesz kim on jest to wpisz sobie w google jego nazwisko, będziesz mądrzejszy a nikt na ciebie krzywo nie spojrzy.
Po tym jak ktoś zadał pytanie "kim jest ten kutafon?" przy filmiku z Arturem Andrusem obiecałem sobie, że zareaguje na kolejny taki numer.