Wielu się napinał z powodu upadku owego aktora, a oto rozwiązanie całej sprawy
sorry za kiepską jakość
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-01-14, 20:10
up@ Zamilcz, bo jesteś głupi...
Przepraszam. Szacun dla Topy
Akcja naprawdę ciekawa, dobrze Bartek odegrał rolę i to trzeba przyznać, aż zaciekawił do tej akcji. Sam ostatnio widziałem, młodą dziewczynę, bardzo ładną w dodatku, z autyzmem (co dopiero później skumałem, bo obstawiałem jakąś chorobę neurologiczną).
konto usunięte
2012-01-14, 22:40
Jak widać jestem typem człowieka nie wchodzącego na pudelki,sadisticu i inne portale informacyjne, bo ja o tych filmikach nie wiedziałem, dopóki tego tematu nie zobaczyłem. Dziękuję wam i pozdrawiam pana Topę jeżeli zachodzi na Sadistica.
konto usunięte
2012-01-15, 2:08
mam matke polke
@up
Ta ale nie polaczka, zobacz sobie co oznacza słowo polaczek za granicą. To tak jakbyś mówił szwab, szkop, sowiet, nygus itp. Oni właśnie mają na nas typowe przezwisko (złodziej nierób itp) Także zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz
dobrze wiem co napisałem. Widziałem jak na aktora wylewali wiadro pomyj. To jest jak z Małyszem. Kazdy go wielbił a teraz 3/4 go wyzywa. W takim już żyjemy kraju i taka jest mentalnosc naszych ludzi.
konto usunięte
2012-01-16, 1:38