👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

'Ale dźwięk samochodu zacnyyy'
To żart, tak ?
To jest zacny dźwięk samochodu:
To żart, tak ?
daniel5995 napisał/a:
'Ale dźwięk samochodu zacnyyy'
To żart, tak ?
Wyprzedziłeś mnie

V8 to jest prawdziwa dusza a nie jakieś "bzium, bziiiiuuuum" -.-
takie porównanie jest bez sensu to tak jak porównać dźwięk chopera V do rzedowej 4 Ścigacza.
Ferrar,i lamborghini to nie to samo co muscule cars !!!
ps. takiego rowerzyste tylko rozjechać najlepiej do przodu i do tyłu.
Ferrar,i lamborghini to nie to samo co muscule cars !!!
ps. takiego rowerzyste tylko rozjechać najlepiej do przodu i do tyłu.
Ten kręcący z pedałami myśli: "Ale sobie bąka puściłem, a nie to jakiś ciul mi za plecami kręci silnik do odcinki"

@NieWiemZeWiem,
A jak tam się ma Twój wielki bYznes, mYlionerze ?
A jak tam się ma Twój wielki bYznes, mYlionerze ?

@NieWiemZeWiem
To ze jest prosta droga nie znaczy ze jest bezpieczna a jak jeszcze nie zauwazyles to to jest w miescie gdzie na poboczach stoja zaparkowane auta miedzy ktorymi moga byc przechodnie, dzieci lub starsze osoby ktore poprosut moglby wybiec na ulice bez namyslu, w miastach obowiazuje maxymalnie 30-50km/h a w niektorych miejscahc mozesz przejechac nawet jedynie z 7-10km/h czego wiekszosc kierowcow nawet nie wie. Jak jeszcze prawka nie masz to nie rob a jak masz to w ogole nie wsiadaj do auta bo wlansie przez takie myslenie robia tacy debile najwiecje wypadkow. Takei auta nie maja zadnych praw.
To ze jest prosta droga nie znaczy ze jest bezpieczna a jak jeszcze nie zauwazyles to to jest w miescie gdzie na poboczach stoja zaparkowane auta miedzy ktorymi moga byc przechodnie, dzieci lub starsze osoby ktore poprosut moglby wybiec na ulice bez namyslu, w miastach obowiazuje maxymalnie 30-50km/h a w niektorych miejscahc mozesz przejechac nawet jedynie z 7-10km/h czego wiekszosc kierowcow nawet nie wie. Jak jeszcze prawka nie masz to nie rob a jak masz to w ogole nie wsiadaj do auta bo wlansie przez takie myslenie robia tacy debile najwiecje wypadkow. Takei auta nie maja zadnych praw.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie