konto usunięte
2012-11-14, 17:27
Demokracja według PIS.
Ciekawe, że dopóki używał słów nieco trudniejszych jak "podprogowy" czy "indoktrynacja" był spokój, pewnie nie rozumieli o czym mówi
Jeśli wyborcy PO są lemingami to czym są wyborcy PIS?
konto usunięte
2012-11-14, 17:28
Szkoda, że nie było tam przynajmniej 10 takich jak ten koleś co mówił to byłby większy dym
konto usunięte
2012-11-14, 17:30
Wole PiS niż Platforme i mi z tym zajebiście
Generalnie nie trawie Macierewicza, ale tutaj spodobało mi się jego zachowanie. Zobaczył co się dzieje i podszedł do chłopaka, wziął go za ramie i poszedł z nim, żeby go te PiSuary nie zlinczowały.
konto usunięte
2012-11-14, 17:38
Zauważcie, że macierewicz do niego podszedł i zabrał go na scenę. Może dlatego, że taki z niego dobry dziadzia i dał mu prawo głosu a może dlatego, że jest bardziej wyrafinowanym pisiorem niż te stare pierniki które rzucały się ze sflaczałymi pięściami. Ludzie jednak są debilami. Tyle lat żyją a nic się nie nauczyli i się rzucają jak nakoksowany buchaj który musi upuścić pary. Patriotyzm to piękna rzecz ale jeżeli idiota jest patriotą to znajdzie się ktoś kto będzie potrafił go zaprogramować to swoich celów. Ja to bym jeszcze kilka delegacji wysłał w samolotach z pis, po, psl, ruchu pedokota itd.
konto usunięte
2012-11-14, 17:39
Ten w okularach by dostał w ryj, a ten siwy dziad kopa na odlewne..... Swoją drogą piękna wolność słowa.