Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pietrushka 2025-02-10, 16:37 2
obcokrajowiec napisał/a:

Unikam was roboli, tak was prymitywy z taśmy i kąpiących łopatą rowy, żrycie o podanej przez Pana minucie w stadzie jak świnie z pełną gębą chleba z pasztetem opowiadacie sobie na stołówce przez 15 minut o tym kto dziś por🤬a i o c🤬jach innych roboli, trzymajcie się z dala odemnie, wont

Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Ale ty wiesz że taki robol/fizol to by ci naj🤬 jak by chciał panie korposzczurku. A silniejszych warto szanować.

CzerstWybut napisał/a:

Gdyby nie ci "robole" to byś dalej żył na etapie jak afryka.
Zapomniałeś na czym gospodarka stoi, bez towarzystwa twojego pokroju "robol" prędzej znajdzie wyjście z każdej kryzysowej sytuacji.

Też chciałem skomentować ten głupi komentarz, ale w sumie powiedzieliście wszystko xD

Od siebie dodam że jak za młodych lat raz przyfikałem do majstra (bo miałem rację) to szybko stwierdziłem że jednak racja nie jest tak ważna jak chwyta cię za bety typ, co ostatnie 30 lat przez 12 godzin dziennie podnosi cegłę lub pustak w 3 palcach. Podniósł mnie za kołnierz jak kota za skórę na karku xD
Zgłoś
lesku73 2025-02-11, 0:20 1
Wieśniak się łopił i buczy pod stodołą, jak ja takich buraków nienawidzę, potem przyjedzie do miasta,do galerii z upasioną żoną i dwoma przygłupimi bachorami i będzie udawał inteligenta snopek j🤬y.
Zgłoś
Abibabe 2025-02-11, 19:16
mazga50 napisał/a:

Masz link do aukcji z maścią, która rozwiąże twój problem.

Ależ mój Drogi, maść na ból nie pomoże na mój problem.
Chyba że to właśnie rzekomy ból powoduje Twoje przeistaczanie się w abderyte.
W takim razie zastosuje według Twojej rady.
Zgłoś
MarcinHolmes 2025-02-12, 17:14
obcokrajowiec napisał/a:

Unikam was roboli, tak was prymitywy z taśmy i kąpiących łopatą rowy, żrycie o podanej przez Pana minucie w stadzie jak świnie z pełną gębą chleba z pasztetem opowiadacie sobie na stołówce przez 15 minut o tym kto dziś por🤬a i o c🤬jach innych roboli, trzymajcie się z dala odemnie, wont

Pisze się kopiących i żrecie. Dodatkowo interpunkcja leży.
Zgłoś