W skrócie, opasły wieśniak po strąceniu czapki funkcjonariuszowi próbuje zabrać mu broń.
i ten skrzeczący syreni głos
jadąc klasykiem "W USA nie było by z chłopa co zbierać"
Ta kulka powinna dostać na dzień dobry gazem i paralizatorem. Co za błazen od Słomki.
ogolnie to hasla jak najbardziej poprawne. Jebac tych wszystkich sedziow, ktorzy dalej sadza ludzi a pamietaja czasy komunizmu. przegnile j🤬e panstwo prawa.
co ma k🤬a taki pasibrzuch w glowie chwytajac za bron policjanta?Jak trzeba byc p🤬lnietym?
Szkoda że policjant mu nie odstrzelił tego głupiego łba przy samej dupie
Ten spaślak co chciał zabrać broń powinien zostać natychmiast spacyfikowany najskuteczniejszymi możliwymi metodami.
Pomijam całą resztę zdarzenia ale mówię o konkretnej sytuacji gdzie ktoś sięga po broń.
W stanach byłby jubas cięższy o kilkadziesiąt gram ołowiu w takiej sytuacji a u nas policja grzecznie go wyprasza z sali i jeszcze się dziady prują, że policjant był agresywny.
Nie widzę dokładnie ale to bodajże p-83 albo p-64 bo w 99% takich używa polska policja. Więc teoretycznie gość zabierając pistolet mógł odj🤬 6 do 8 osób zależnie od pistoletu.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
P................ł
2017-05-31, 16:21
Velture napisał/a:
Ten spaślak co chciał zabrać broń powinien zostać natychmiast spacyfikowany najskuteczniejszymi możliwymi metodami.
Pomijam całą resztę zdarzenia ale mówię o konkretnej sytuacji gdzie ktoś sięga po broń.
W stanach byłby jubas cięższy o kilkadziesiąt gram ołowiu w takiej sytuacji a u nas policja grzecznie go wyprasza z sali i jeszcze się dziady prują, że policjant był agresywny.
Nie widzę dokładnie ale to bodajże p-83 albo p-64 bo w 99% takich używa polska policja. Więc teoretycznie gość zabierając pistolet mógł odj🤬 6 do 8 osób zależnie od pistoletu.
to P99 na nich pracuje obecnie Policja, P83 bądź P64 posiadają jedynie stare wygi, i to z sentymentu
@up
No to jeszcze lepiej. 12 mógł odj🤬.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
k................k
2017-05-31, 16:48
co to się w tym kraju odp🤬la
htp
2017-05-31, 16:57
nwonigers napisał/a:
ogolnie to hasla jak najbardziej poprawne. Jebac tych wszystkich sedziow, ktorzy dalej sadza ludzi a pamietaja czasy komunizmu. przegnile j🤬e panstwo prawa.
Chyba, że zapisali się do PiS
a mógł być taki dobry materiał
Podoba mi się transparent "Usunąć sędziów zbrodniarzy z PRL".
Jest może jakieś nagranie z czynności podjętych wobec grubasa poza salą sądową?
Nie no wk🤬iłem się.Jak zobaczyłem tego spaślaka co sięga po broń policjanta myślę sobie Co On k🤬a miał w zamiarze???Pomijając fakt,że nawet by tej broni nie użył bo nie wie jak,tępa gruba p🤬da.Protest protestem ale sięgać po broń z kabury człowieka który z narażeniem życia pełni codziennie swoje obowiązki i mówi codziennie rano swojej żonie lub matce cześć,widzimy się wieczorem,to co chciał zyskać sk🤬ysyn ?Sorki,że piszę nie zgrabnie ale policjant też człowiek i podpisał się pod umową o pracę,że każdego dnia naraża się na utratę zdrowia lub nawet życia.
P.S. Nie jestem policjantem ani nie mam w rodzinie nikogo takiego.
Ale się wk🤬iłem...Papierowyumysl wisisz mi nerwosol za 4,50 zł
nwonigers napisał/a:
Zgadzam się. J🤬 towarzysza piotrowicza co siedzi w sejmie w pierwszym rzędzie i krzyczy precz z komuną.
J🤬 byłego sędziego Kryże co za komuny wsadzał do pierdla opozycję.
J🤬 również leonarda krasulskiego co pacyfikował w gańsku strajki opozycji.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway