Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mnie jeszcze żaden ksiądz nie okradł ani nie wziął moich pieniędzy. Co innego, gdybym sam złożył jakąś ofiarę albo dał po kolędzie. Ale nie złożyłem i nie dałem.
Dawałeś, dajesz i będziesz dawać na kościół [no chyba, że opuścisz Nasz cudowny kraj], kolega słyszał coś o Funduszu Kościelnym ? Nie? To tak w skrócie, 100mln PLN rocznie idzie z naszych podatków na tych cwaniaczków w koloratkach, a zapomniał bym dodać, jak emerytka idzie do kościoła i rzuca pieniążka za "Bóg zapłać", to myślisz, że czyje to są pieniądze ?
"Wstyd mi za ten kraj -_-. "
a mi wstyd za Ciebie ze tak mowisz. Urodziles sie tutaj, powinienes ten kraj szanowac, a nie na podstawie jednego spedalonego klechy oceniac caly kraj. Mogles sie urodzic w RPA i dopiero bys sie wstydzil.
@Mar0
Jej, bo przez cale zycie pracowala na te emeryture, wiec moze ja wydac na co chce.

co? chodzi ci o "telewizje vatykanowi nadskakujaca" TVN? hahaha nie ogladam tv nie czytam "waszego" dziennika i gazety wolskiej! czytam media piszace prawde czyli "Fakty i Mity" jak i od czasu do czasu "NIE" a jak mozesz byc prawicowcem i nie wierzyc w bozka?! czlowieku ogarnij sie prawica zawsze byla i jest zwiazana z klerem! moze to tak samo jak lewica i socjalizm jest kojarzony z komunizmem chociaz to sa rozne rzeczy! czytaj prawde o Polsce a nie prawdy watykanskie! ale mozesz mi napisac swoje poglady chetnie zobacze w co wierzy prawicowiec ateista.... to tak samo jak prawnik i prawdomowny slowa wykluczajace siebie!
![]()
Wierzę w normalne społeczeństwo, wartości narodowe i prawidłowy porządek w którym takie młoty jak ty mają najwyżej prawo do sprzątania ulic. Prawica opiera się częściowo na uniwersalnych zasadach etyki i moralności. Jeśli ktoś jest ateistą i nie ma niczego wspólnego z wiarą to czemu nadal mogą go irytować przywileje dla pedałów, adopcja przez nich dzieci i deptanie praw większości ? Bo jest normalnym ateistą, czyli nie musi być wierzący, żeby stosował się do zasad normalności i patriotyzmu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie