👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem co od księdza chcecie? Zrobił wam coś tym, że jest księdzem? Zachował się jak na nauczyciela przystało. A że prawo mamy chore i nie można krzywo spojrzeć to inna sprawa.

do szkoły chodziłem, i wiem co się na religii działo (płonące ławki, latające plecaki, śmieci wszędzie, brak szacunku do nauczyciela- katechetka czy ksiądz, ktokolwiek). I nie mówcie że jest to traktowane na równi z innymi przedmiotami. Nie usprawiedliwiam księdza, nie wypowiadam się bo nie wiem o co chodziło.
Ale teraz niektórym rodzicom i dzieciom się w dupach poprzewracało, nauczyciel powinien mieć chociaż część przywilejów z "dawnych czasów"
Ale teraz niektórym rodzicom i dzieciom się w dupach poprzewracało, nauczyciel powinien mieć chociaż część przywilejów z "dawnych czasów"

kiedyś mieliśmy lekcję o macierzyństwie i ktoś się spytał klechy czy lubi małe dzieci
ja zamierzam ochrzcić dziecko dopiero gdy zrozumie sens wiary i przeczyta samodzielnie ze zrozumieniem stary i nowy testament

ja zamierzam ochrzcić dziecko dopiero gdy zrozumie sens wiary i przeczyta samodzielnie ze zrozumieniem stary i nowy testament

jak za moich czasów licealnych zamknął bym go w szafie tam jego miejsce
RomcioMcMiedź napisał/a:
co? chodzi ci o "telewizje vatykanowi nadskakujaca" TVN? hahaha nie ogladam tv nie czytam "waszego" dziennika i gazety wolskiej! czytam media piszace prawde czyli "Fakty i Mity" jak i od czasu do czasu "NIE" a jak mozesz byc prawicowcem i nie wierzyc w bozka?! czlowieku ogarnij sie prawica zawsze byla i jest zwiazana z klerem! moze to tak samo jak lewica i socjalizm jest kojarzony z komunizmem chociaz to sa rozne rzeczy! czytaj prawde o Polsce a nie prawdy watykanskie! ale mozesz mi napisac swoje poglady chetnie zobacze w co wierzy prawicowiec ateista.... to tak samo jak prawnik i prawdomowny slowa wykluczajace siebie!@Prozac
Jestem prawicowcem i jednocześnie popieram rozdział państwa od kościoła, a do tego jestem ateistą. Jeśli twoim jednym źródłem wiedzy o prawicy jest TVN to współczuję ci ograniczonego myślenia.

Wy się śmiejecie, a mnie nauczyciele tępili za to że do księdza pan mówiłem, nawet dyrektorka przyszła na pogadankę.
Ten gość z bułką rozwalił totalnie, w sumie nie mam nic przeciwko jedzeniu na lekcji sam tez jem lepiej mi się pracuje i słucha nauczyciela.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie