📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Ja to się zastanawiam czy niektórzy wypowiadający się tutaj podali prawdziwy rok urodzenia, bo niektóre wypowiedzi są po prostu poniżej poziomu kloszarda.
Z tym urzednikiem panstwowym to go nie wysmiewajcie za bardzo, bo nauczyciel jest od 2007 roku funkcjonariuszem publicznym, zatem podlega ochronie prawnej jak policjant i gdyby poczul sie obrazony przez ta kobiete to moglby to zglosic i babka by miala problem. Mimo ze to klecha, to jesli pelni funkcje katechety w szkole, to jest tez niestety nauczycielem.
@Prozac
Cytat:
Jestem prawicowcem i jednocześnie popieram rozdział państwa od kościoła, a do tego jestem ateistą. Jeśli twoim jednym źródłem wiedzy o prawicy jest TVN to współczuję ci ograniczonego myślenia.wedlug kleczonow watykanskich z prawicy!
Piszecie o tej kanapce jakbyście nigdy na lekcji nie jedli. Nie można zostawić klasy bez opieki, a one se wyszedł.
Najlepszy ten gość z kanapką i jego gest jak się zorientował że po gryzie obok jest dupa księdza i później jego gest wyjaśniający kolegom
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie