To jest epokowe małpie doświadczenie naukowe! Dowodzi ono, ze jest tam w środku jednak jakiś małpi rozum. Co prawda niewielki, ale by mieć wstrząśnienie mózgu, musi być jakiś przynajmniej zalążek małpiego mózgowia. Kandydat na nobla! Genialne!
Widzisz, że małpy zaczynają rzucać kulami do kręgli w ludzi. Co robisz? 1. Oddalasz się 2. Starczysz dalej w zasięgu rzutu i czekasz. To nawet zwierze by się oddaliło
ja p🤬le... proponujcie mi miliony ale nawet za to nie przeoprowadzil bym sie na ta dzicz..., chyba ze z karta wyjscia z wiezienia za free... to rozjelabym tyle murzynow ile czas dalby mi...
podpis użytkownika
HardCore will never DIE!
Czy na kręgielnie można wchodzić ze zwierzętami? Ewidentnie jest ich tam za dużo.
W sumie kula do kręgli to zajebiste narzędzie do rozbijania na bani XD
Mudżyny walczyły z rasizmem i wszechobecną dyskryminacją..., Ale białych niestety tam tam nie było...
Jakis k🤬siarz na innej stronie to podpisał " Ludzie się biją na kregielni" , nie widze tam ludzi , małpy, zwierzęta j🤬e

I cyk usiłowanie zabójstwa... Tępe dzidy, rzucać się kilkukilogramowymi kulami i psuć wszystkim dookoła wieczór.
Utylizacja
Utylizacja