Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:15
🔥 Szybka karma na śląsku - teraz popularne
kaiwaciol1 2017-02-18, 14:58 1
Ktoś temu robolowi kazał tam kopać.
Zgłoś
Ruttenskog 2017-02-18, 17:39 3
Firma dostala plany sieci elektrycznej, gazowej i wodnokanalizacyjnej z miasta i z kazdej z firm zarzadzajacych siecia. To ze co innego jest na planach a co innego zakopane w ziemi to pewnie wina Janusza w koparce albo kierownika budowy. Wiadomo przeciez ze robole maja dostep do satelit WorldWide i geologiczny podglad budowy live.
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-18, 18:13 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jedrzej152 2017-02-18, 21:51 46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Parzo 2017-02-19, 2:26
Opis co najmniej jak z alternatywy 4
Zgłoś
Dark-Side 2017-02-19, 7:45
Zgłoś
Wizard 2017-02-19, 8:39 1
nie oglądam filmiku bo sam opis mnie zniechęcił.

do autora... naucz się kiedy używamy przecinków to raz, dwa rób odstęp po przecinku...

Dam szybką naukę:

Po 'doplywu' mogłeś wstawić kropkę i zacząć nowe zdanie. Przed 'a' też mogłeś postawić przecinek a nie 'mieszkancy' odgrodziłeś jakby conjamniej to getto było.

nie wiem jakim cudem wbiło mi już ten komentarz powyżej...

co najmniej*

i przed 'jako' w tym przypadku także przecinek trzeba wywalić...

Więc reasumując. Albo używaj interpunkcji gdy nauczysz się ją robić albo... nie używaj wcale jak ja
Zgłoś
t0karev 2017-02-19, 9:28 1
Standardowo

Zgłoś
dziobak90 2017-02-19, 10:05 5
Sam miałem podobną sytuację, ale z wodociągami. Na fermie na której pracowałem pękła rura tuż przy wodomierzu, więc dzwonię do wodociągów, żeby kogoś przysłali. Przyjechał wesoły pan i mówi, że zaraz zakręcimy zawór i będziemy łatać. Okazało się, że to nie takie proste Niecały rok wcześniej wymieniali główny zawór prowadzący na fermę, i zakopali go gdzieś na polu. Oczywiście jak to w post PRL-owskiej rzeczywistości bywa, nikt nie naniósł na żadne plany gdzie ów zawór zakopali, a na polu nawet żadnej tabliczki, nic! To pan mówi, że jedzie po ludzi i wykrywacz metali i będą szukać. Przyjechał po 20 minutach z "wykrywaczem": dwóch gości ze szpadlami szukali z godzinę na polu gdzie jest ten zawór zagrzebany, po czym poddali się i zakręcili zawór w całej wsi pół dnia nie było wody w promieniu 10 kilometrów bo debile nie nanieśli na plany gdzie co i jak witamy w Polsce!
Zgłoś
N0control 2017-02-19, 11:46
@Wizard

Robisz wykłady z interpunkcji a sam używasz nieprawidłowo wielokropka. Używanie nagminnie wielokropka świadczy o niedojebniu mózgowym.
Zgłoś
kogut117 2017-02-19, 13:02 1
Zgłoś
ramzei 2017-02-19, 19:24
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-20, 12:34
Zgłoś
jedrzej152 2017-02-21, 17:41
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem