Wrzucam, bo ciekawa sytuacja. Wszyscy kierowcy wykazali się refleksem, a to rzadkość. Tłumaczenie tego co mówią na filmie (w przybliżeniu, nie czepiać się
Radio: [niezrozumiale]
Kierowca: Łoł, łoł, łoł, nie ma c🤬ja, nie ma c🤬ja, nie ma hamulców, bez hamulców jedzie! Oc🤬jał, nie ma c🤬ja, [niezrozumiale]
Pasażer: W piździec. J🤬y w ryj.
Kierowca: [niezrozumiale]
Pasażer: Podjedźmy, może pomoc jest potrzebna
Kierowca: [niezrozumiale], tam jest dziecko
źródło:
ochevidets.ru/rolik/83975/
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Jako właściciel Reni, chętnie posłucham uwag na temat tej francuskiej marki samochodów. Mile widziane posty właścicieli VW, zaczynajmy.
Jako pierwsze autko kupiłem sobie renie.. Fajna była i nigdy mnie nie zawiodła.
Mam nadzieję, że pomoglem.
Pozdrawiam
Witam. Ja również miałem renie. Nigdy mnie nie zawiodła. Nigdy nie usłyszałem, że "boli mnie głowa" itp. W dodatku dobrze ciągnęła i lubiła anal.
Pozdrawiam.
eunstachy napisał/a:
Witam. Ja również miałem renie (...) dobrze ciągnęła i lubiła anal. Pozdrawiam
Twoja Renia Rączkowska lubiła anal!? Niepozdrawiam
zygmuntor napisał/a:
Twoja Renia Rączkowska lubiła anal!? Niepozdrawiam
Nie, Twoja matka Renia Zygmunt

.
RENIE sá fajne ale jak jest ruda to juæ nie fajnie.
konto usunięte
2015-09-13, 8:50
Witam. Miałem Citroena przez 8 lat. Takiego gowna nikomu bym nie zyczyl, wszystko w nim bylo awaryjne, a juz w szczegolnosci to co najistotniejsze - ukl;ad hamulcowy. Na pewnym etapie nauczylem sie tak hamowac biegami, ze hamulcow w ogole nie uzywalem, bo im nie ufalem w ogole. Dzisiaj jezdze Mazda i nie mam zadnych zastrzezen do Japonczyka.
Wy się rozwodzicie o trwałości i awaryjności danej marki, a to po prostu standard w Rosji - niedbanie o ciężarówkę przez co po prostu puściły jej hamulce. I tyle. Nie ważne czy to Actros, Kamaz czy Premium z tego nagrania.
konto usunięte
2015-09-13, 11:36
Filmik w Rosji gdzie nie ma żadnych wypadków, a jest ustąpienie drogi? Idę spać, jeszcze się nie obudziłem.
@Kaddafi
jako byly wlasciciel Reni powiem jedno.Gowno nie samochod.
Nigdy nie kupowac aut na litere F,czyli forda,fiata i francuzow.
niech wycieraczki wymieni albo naprawi