Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:26
🔥 Dwaj wyprzedzacze na DK22 - teraz popularne
Awaria Samolotu
goraus • 2013-06-29, 15:34
W samolocie p🤬lnął jeden silnik.
Pasażerowie w panice wypieprzyli co leciało aby odciążyć samolot, w końcu pozbyli się całego balastu a samolot dalej tracił wysokość.

francuz szybko zmówil modły, wydymał dmuchaną owieczkę i wyskoczył z samolotu "Za islaaaaaam"

Samolot jednak dalej spada.

niemiec wydymał wszystkie brzydkie panienki, wypił resztki piwa i również wyskoczył "Za rzeszeeeee"

To również nie pogło.

Polak ruchnął same najpiękniejsze laski, op🤬lił szamę z pierwszej klasy, po czym wyp🤬olił cz🤬cha z samolotu
"Za mozambiik"
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:48
francuz? dmuchaną owieczkę? coś mi umknęło?
Zgłoś
goraus 2013-06-29, 15:52 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 16:09
Jeśli myślałeś że śmieszą nas takie denne i rasistowskie żarty to jesteś w błędzie. Co najwyżej rasistowskie ale nie denne!
Zgłoś
goraus 2013-06-29, 16:14 6
@Svetlan

Zawsze możesz podnieść poziom portalu poprzez wrzucenie własnej, ambitnej twórczości
No ale lepiej siedzieć na dupsku i narzekać, że się nie podoba.
Zgłoś
MorszczuK88 2013-06-29, 17:48 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 19:00
Polak to raczej założył gaśnicę na plecy, krzyknął coś w stylu "wielka polska" i wyskoczył wprost na śmigło.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 20:02 3
goraus napisał/a:

francuz szybko zmówil modły, wydymał dmuchaną owieczkę i wyskoczył z samolotu "Za islaaaaaam"

W takim razie to powinno być:
"Francuz" zmówił modły, wydymał dmuchaną kozę i wysadził samolot krzycząc "allach akbar"
Zgłoś
mxmsas 2013-06-29, 21:01
Bardzo oryginalne.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-06-29, 21:09
hallux napisał/a:

francuz? dmuchaną owieczkę? coś mi umknęło?

Generalnie to, że Francję prawie opanowali muzulmanie, którzy .... Racja, lubią kozy, a nie owieczuki. Gratluję spostrzegawczości
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 21:27
goraus napisał/a:

Na początku myślałem o dmuchanej kozie, ale takiego wynalazku jeszcze nie widziałem, tak więc wygrała owieczka.

venus.net.pl/produkt_26501_Dmuchana-koza,-Blow-Up,-Billy-Goat.php

Pozdrawiam i polecam, Piotr Fronczewski.
Zgłoś
majnkraftboli 2013-06-29, 21:41
Kawał starszy od internetu tylko marnie przerobiony, do pieca z tym
Zgłoś
łysa_pała 2013-06-29, 22:06
@up
Tylko w oryginale był śmieszny...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 22:43
Zgłoś
rusofil 2013-06-29, 23:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem