👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typowy kawiorszczak, dziecię aparatczyka z zagwarantowaną przyszłością. Konsekwencji się nie boi, bo tatusiowi już wybiło przedawnienie i ma z czego pokryć.
Nadzieja ze tego głupiego chooja złapali i zapłacił za dewastacje

JanJankowski napisał/a:
Nadzieja ze tego głupiego chooja złapali i zapłacił za dewastacje
Jaką dewastację? Co zniszczył?
Kawalek z Interstellara (Hans Zimmer) - pierwsza klasa. Ale bardziej by pasowala do indyjskiego startu "rakietu kosmiczne" - potencjal zostal roztrwoniony ;(
Ale śmieszne, ten film ma kilka lat, ale teraz jest śmieszny bo podłożyli muzykę z interstellara, co czyni go wybitnym memem...
-_-
-_-

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie