📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:53
Czerstwy napisał/a:
z krafcikowymi chłopcami wydającymi kupę szmalu na przepłacone piwa które w większości są bez polotu,
bo 3/4 tych piw to normalna fabryczna seryjna produkcja tyle że ograniczony terytorialnie zasięg. Coś jak Kasztelan z Sierpca który w centralnej Polsce uchodzi za szczyn, zaś na Śląsku zapijają się tym "dobrem" jakby to sam Panoramix w swoim kociołku ważył.
Halman napisał/a:
a jak myślisz od czego smak piwa rzemieślniczego jest inny?
też od sików tyle ze murzyńskich...
Halman jełopie dla ciebie nie ważne co ważne że z procentami. Jedz nad morze tam przy,, knajpach,, są toytojki z procentami. Dla ciebie w sam raz i do tego prawie za darmo. Płacisz 5zl i zlopiesz do woli.
Zenonn napisał/a:
Sami szpece, piwoznawcy. Browary kraftowe, nie posrajcie się. Jak was przyciska to chlejecie żubra, aż się micha cieszy. Marketingowcy wam nasrali do głowy i bulicie po 10ziko za butelkę szczochow okraszonych legenda pochodzenia.
Wolę wypić jedno piwo niż czteropak czegoś co piwo udaje. No chyba że ty pijesz zawsze do odcięcia....
Fx12 napisał/a:
bo 3/4 tych piw to normalna fabryczna seryjna produkcja tyle że ograniczony terytorialnie zasięg. Coś jak Kasztelan z Sierpca który w centralnej Polsce uchodzi za szczyn, zaś na Śląsku zapijają się tym "dobrem" jakby to sam Panoramix w swoim kociołku ważył.
Wystarczy zwykły Ciechan który jest po prostu piwem a nie mieszanina spirytusu, wody, barwnika i syntetycznych aromatów. Jak coś na butelce ma termin do spożycia powyżej trzech tygodnii to ja odpadam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie