👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tragedia dla piwożłopów. Dla znawców Piwa Kraftowego miód na oczy. Jeszczebym tam nasrał i najszczał, ale to i tak nie zmieniłoby smaku tego szajsu.
Znawca_Cipek napisał/a:
Tragedia dla piwożłopów. Dla znawców Piwa Kraftowego miód na oczy.
a jak myślisz od czego smak piwa rzemieślniczego jest inny?
też od sików tyle ze murzyńskich...
Cytat:
co za różnica jaki to browar jak to były puste butelki?
Pusty to Ty masz łeb

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
35i napisał/a:
Piwo to nie alkohol.
35i napisał/a:
Piwo to nie alkohol.
tym bardziej heineken
Raz mi się śniło nie dawno zresztą, że piłem i piłem te żubry chyba już z siódmego i nie mogłem kapy złapać
straszne to było być trzeźwym
straszne to było być trzeźwym
A tak normalnie to 8 -9 żubrów wchodzi I kapa
po 4 jusz fajnie szumi lekko
po 4 jusz fajnie szumi lekko
Sami szpece, piwoznawcy. Browary kraftowe, nie posrajcie się. Jak was przyciska to chlejecie żubra, aż się micha cieszy. Marketingowcy wam nasrali do głowy i bulicie po 10ziko za butelkę szczochow okraszonych legenda pochodzenia.
Prosze nie obrazac piwa, Heineken to siki Weroniki, nie wiem kto je pije, moze Halman?
Dla tych super znawców wyzej, co to się poją harnasiami i żubrami - widać, ze żaden z was nie miał do czynienia z Heńkiem holenderskim, takim prawdziwym, nie warzonym gdzieś w Poznaniu na licencji heinekena. Jakieś 26294947294626 razy lepszy niż te polskie podróbki z biedronki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie