Profesjonalnie
, większość by miała pełne pory...
Trochę miałem nadzieję, że będą strącać małpy z drzew, ale i tak jest zimny browar ode mnie

Trochę miałem nadzieję, że będą strącać małpy z drzew, ale i tak jest zimny browar ode mnie

Podoba mi się.
podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...

Zachował zimną krew i nie wyp🤬zielił o drzewa przed lądowaniem. Nic tylko podziwiać. Chociaż przez to nie stanie się sławny, w Polsce mieliśmy już przykład, gdzie samolot zahaczył o drzewo i cały kraj tym żyje.
Szmata zamiast odpowiedzieć tak lub nie żeby chłop wiedział czy wszystko z nią w porządku to nie siedzi cicho.
@up - no poj🤬o cie
"Dude, are you OK? "
"Dude, are you OK? "
podpis użytkownika
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...
w Polsce miałby problem, bo albo drzewa rosnące zaraz przy asfalcie, albo wpadłby w dziurę i dachował ...
@up. A może liczył na jakąś ciężarówkę jadacą w tą samą stronę. Wylądował by sobie na niej ;p
podpis użytkownika
Life is brutal, and full of zasadzkas
kyk napisał/a:
Szmata zamiast odpowiedzieć tak lub nie żeby chłop wiedział czy wszystko z nią w porządku to nie siedzi cicho.
Specjalnie zalozylem konto aby skomentowac twoje pop🤬liny:
Deklu ujemny, a pomyslales ze ona jest w szoku? W koncu to on jest mezczyzna i to on ma miec leb na karku i martwic sie o swoja kobiete -.-