👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że Polska... Ale parę "szto" po drodze i "jop waszu mac" na końcu załatwia sprawę...

Wy już zdziczeniem dogoniliście Ruskich, więc coraz trudniej rozpoznać z której krainy jest nagranie.

Wiecie co jest najlepsze? Że wina tego, co zmieniał pas na awaryjny...
@loaloa
Nie mogę się doczekać kiedy cię w końcu zamkną do pierdla, albo conajmniej dowalą karę finansową czy skarzą na prace społeczne. Będę pocieszony, tak bardzo pocieszony, że aż zagłosuję na PIS, żeby gnoili tobie podobnych. To będzie lepsze niż kopcona ryba i zimne piwo.
Nie mogę się doczekać kiedy cię w końcu zamkną do pierdla, albo conajmniej dowalą karę finansową czy skarzą na prace społeczne. Będę pocieszony, tak bardzo pocieszony, że aż zagłosuję na PIS, żeby gnoili tobie podobnych. To będzie lepsze niż kopcona ryba i zimne piwo.

ToTakNaSerio napisał/a:
Wiecie co jest najlepsze? Że wina tego, co zmieniał pas na awaryjny...
Może zjeżdżał się zatrzymać (miał takie prawo), a nie jechać? Ja tak obstawiam, bo świeciły mu się stopy. Po co miałby hamować? Tak czy siak wina tego, który tym pasem jechał.
10 metrów dalej miał zjazd już na prawoskręt. Tam już nie byłoby wątpliwości.

@up up
Wszystko się zgadza co piszecie, ten, który jechał pasem awaryjnym wg. prawa powinien zostać ukarany mandatem za to wykroczenie. Ale sprawcą wypadku jest kierowca, który zjechał na pas awaryjny nie ustępując pierwszeństwa pojazdowi poruszającemu się pasem awaryjnym.
ps. za dużo naoglądałem się "STOP DROGÓWKA" na tv4, hehe
Wszystko się zgadza co piszecie, ten, który jechał pasem awaryjnym wg. prawa powinien zostać ukarany mandatem za to wykroczenie. Ale sprawcą wypadku jest kierowca, który zjechał na pas awaryjny nie ustępując pierwszeństwa pojazdowi poruszającemu się pasem awaryjnym.
ps. za dużo naoglądałem się "STOP DROGÓWKA" na tv4, hehe
Nie wiem jak tam w rasiji ale u nas, to by był winnym kolizji ten co skręcał...

@pogromcababilonu dokładnie, to jest wina WSZYSTKICH tylko nie tych, co łamią przepisy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie