Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-03, 8:49 7

Bydło.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 8:53 10
Ach, lubię o poranku przy kawie poczytać, jak Drodzy Sadole kłócą się o byle gówno.
Wiecie co jest niebezpieczne?
Że byle cep może oskarżyć Cię o brak patriotyzmu i zdradę, bo widocznie wydaje mu się, że ma prawo decydować o tym, kto dobry, kto zły.
Nie, nie jestem Lewakiem ani Prawiakiem (tak to się nazywa?)

Make tea not war!
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 8:55 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 9:07 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sutowendlin 2013-08-03, 9:19 1
Zgłoś
ypsilanti 2013-08-03, 9:19 2
ikea napisał/a:

Gdzie Ty idioto widzisz jakieś elementy mówiące o patriotyzmie w moim wpisie? No i jak się nie martwić o tą młodzież jak nawet nie czyta ze zrozumieniem

Dlaczego od razu idioto?! Twój wpis posłużył mi tylko za przykład, że są ludzie którym imponuje takie zachowanie. Dodatkowo wyzywanie ludzi od mend , którym intelektualnie nawet do pięt nie dorastasz świadczy tylko o Tobie. Dodam, że Miecugowa nie znam, nie imponuje mi i nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ale żeby nazwać kogoś mendą to trzeba mieć do tego jakieś podstawy i argumenty, a założę się, że takich mi nie przedstawisz. Co najwyżej napiszesz, że TVN kłamie i nie oglądasz "TVgówNa". Pranie mózgu tylko w drugą stronę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 9:32
dobra po pierwsze co pisze na jego kartce po drugie co oni krzyczą ??
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 9:32 1
ypsilanti napisał/a:

Dlaczego od razu idioto?! Twój wpis posłużył mi tylko za przykład, że są ludzie którym imponuje takie zachowanie. Dodatkowo wyzywanie ludzi od mend , którym intelektualnie nawet do pięt nie dorastasz świadczy tylko o Tobie. Dodam, że Miecugowa nie znam, nie imponuje mi i nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ale żeby nazwać kogoś mendą to trzeba mieć do tego jakieś podstawy i argumenty, a założę się, że takich mi nie przedstawisz. Co najwyżej napiszesz, że TVN kłamie i nie oglądasz "TVgówNa". Pranie mózgu tylko w drugą stronę.

Odpowiedziałem Ci już wcześniej dlaczego oberwał. Nie imponuje mi takie zachowanie, ale w pewnych momentach je popieram. Powtórzę Ci jeszcze raz, że dostał za to iż polemika z tym facetem jest niemożliwa. Jeśli masz poglądy troszkę inne od tych w jego mniemaniu właściwych zostajesz automatycznie zmieszany z błotem. Używa takich narzędzi jak Ty teraz wobec mnie i próbuje przeobrażać każdego w oszołoma i wariata podporządkowanemu jednej opcji. Jeśli Cię to interesuje w ogóle nie oglądam tv od dłuższego czasu właśnie przez takich ludzi jak Miecugow prowadzących swoje dyskusje w jeden właściwy sposób. Fakt, to świadczy o jego inteligencji, ale zarazem też o wyrachowaniu dlatego w moim odczuciu jest mendą.
Zgłoś
zonk 2013-08-03, 9:32 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 9:35 9
po co czytam komentarze sfrustrowanych miernot ?! a tak na poważnie wsadźcie sobie ten internetowy pseudo patriotyzm w oko
Zgłoś
Taumantis 2013-08-03, 9:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 9:37 5
uwielbiam oglądać Prawacki ból doopy o poranku
Zgłoś
Mockba 2013-08-03, 9:47
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 10:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-03, 10:19 1
@up: Jak mieszają, jak to cytat z jego profilu. Więc sam się "miesza"...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem