Niejaki Axelio, użytkownik wykopu okazuje czułość Miecugowowi na oczach całego Brudstoku
zaj🤬 mu w szkło kontaktowe, a tak na poważnie, brudasy j🤬e pod sceną i 2 brudne pajace na niej, szkoda, że nie było nokautu i skakania po głowie
Niby brudstock, ale przepraszam było, ciekawe bardzo, we Wrocławiu banda prostaków nie była w stanie w sposób kulturalny się wypowiedzieć, i przepraszam nie było, przykre że brudstokowicze mają więcej jaj jak "działacze prawicowi" którym nie podobają się profesorowie.
Uś aj waj szalom ż🤬dka poklepał lekko jakiś wynajęty gość. Ustawione w c🤬j to jest aby pokazać polski antysemityzm.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2013-08-03, 7:25
Przerażający jest fakt, że w ogóle taki ktoś jak Miecugow Partyjna Tuba, mógł się znaleźć na festiwalu Woodstock. I ta cała zebrana młodzież, która w ogóle chciała go słuchać. Ja uważam, że młodzi ludzie mają już tak namieszane we łbach poprzez media, a zwłaszcza internet, że nie potrafią się odnaleźć w dzisiejszych realiach. Nie ma prawdziwych autorytetów, nie wiadomo kto jest kim i komu tak naprawdę służy. Jedynie bardzo ogarnięci, którzy sami chcieli poznać historię, poznali się na takich ludziach jak ta menda z TVgówNa. Takie akcje jak ta powyżej często są ustawiane, to fakt, ale jeśli chłopaczek zrobił to z własnej woli to piwko dla niego.
POLITYKA WYP🤬ALAĆ!
Konto usunięte
2013-08-03, 7:34
@hecob - komunistycznego śmiecia nazywasz profesorem? Gratulacje!
Idiot alert...
Konto usunięte
2013-08-03, 7:46
Więcej sensu miałoby jakby oblać go czymś widocznym... sosem pomidorowym, słoikiem fekaliów, etc. Trochę nieprzemyślana akcja.
Ludzie ja też mam poglądy narodowe.Możecie zobaczyć jak wypowiadałem się na temat islamu, patriotyzmu, wydarzeń narodowych, ale wkurza mnie jak się wypowiada o woodstocku jako brudstok albo święto brudasów. może tak mówić ktos kto tam nie był. przy tylu tysiącach ludzi jest tam tak bezpiecznie że nie boje się chodzić pijany z portfelem i telefonem w ręku. a na imprezach masowych w mieście możesz dostać w ryj za krzywe spojrzenie się na kogoś, albo szturchnięcie z barka. Woodstock ma klimat i właśnie tam jest narodowa więź. Tam nikt nie przywali bratu Polakowi, nie zaczepi chamskimi odzywkami. Najlepsza i największa impreza w Polsce WOODSTOCK!!!
Konto usunięte
2013-08-03, 8:03
hecob napisał/a:
profesorowie.
Ty taki głupi to jesteś od urodzenia, czy jakiś wypadek miałeś?
Konto usunięte
2013-08-03, 8:05
Ludzie, serio nie widzicie, że to prowokacja TVN, taki brudas by się nie przedarł przez ochronę ... Ludzie biorący udział w imprezie bardzo dobrze zrobili, przepraszając ich
Konto usunięte
2013-08-03, 8:14
piszesz brudstock a interesujesz się tym bardziej niż normalny użytkownik sadola.
tvn, coś jeszcze dodać?
ikea napisał/a:
Przerażający jest fakt, że w ogóle taki ktoś jak Miecugow Partyjna Tuba, mógł się znaleźć na festiwalu Woodstock. I ta cała zebrana młodzież, która w ogóle chciała go słuchać. Ja uważam, że młodzi ludzie mają już tak namieszane we łbach poprzez media, a zwłaszcza internet, że nie potrafią się odnaleźć w dzisiejszych realiach. Nie ma prawdziwych autorytetów, nie wiadomo kto jest kim i komu tak naprawdę służy. Jedynie bardzo ogarnięci, którzy sami chcieli poznać historię, poznali się na takich ludziach jak ta menda z TVgówNa. Takie akcje jak ta powyżej często są ustawiane, to fakt, ale jeśli chłopaczek zrobił to z własnej woli to piwko dla niego.
POLITYKA WYP🤬ALAĆ!
Ot k🤬a patriotyzm XXI wieku, dać komuś w mordę. Gratuluję twojej jakże wzniosłej postawy. Ty się martwisz o młodzież, a zarazem piszesz "piwko dla niego", w takim razie ja się martwię o Ciebie. To że ktoś napisze anonimowo na forum Nie oglądam TVN, nie czytam GW, a nawet da komuś po mordzie na wizji nie czyni z niego patrioty, a raczej bezmózgie zwierzę. Już rzygać mi się chce od tego malkontectwa i obwiniania za swoje niepowodzenia wyimaginowanych wrogów. Wszyscy wokół winni, a ja taki mały żuczek c🤬ja mogę. Zwykłe p🤬lenie.
Konto usunięte
2013-08-03, 8:32
ypsilanti napisał/a:
Ot k🤬a patriotyzm XXI wieku, dać komuś w mordę. Gratuluję twojej jakże wzniosłej postawy. Ty się martwisz o młodzież, a zarazem piszesz "piwko dla niego", w takim razie ja się martwię o Ciebie. To że ktoś napisze anonimowo na forum Nie oglądam TVN, nie czytam GW, a nawet da komuś po mordzie na wizji nie czyni z niego patrioty, a raczej bezmózgie zwierzę. Już rzygać mi się chce od tego malkontectwa i obwiniania za swoje niepowodzenia wyimaginowanych wrogów. Wszyscy wokół winni, a ja taki mały żuczek c🤬ja mogę. Zwykłe p🤬lenie.
Gdzie Ty idioto widzisz jakieś elementy mówiące o patriotyzmie w moim wpisie? No i jak się nie martwić o tą młodzież jak nawet nie czyta ze zrozumieniem
EDIT: dostał w mordę, bo nie idzie z nim jak i też z innymi jego pokroju polemizować. Tyle w temacie.
Konto usunięte
2013-08-03, 8:41
POlityczna targowica, a nie festiwal muzyki i 'wolności'. Omamiony, oszołomiony dragami i alkoholem tłum brudasów karmiony papką przez POlitykierów.. reakcja publiki wystarczy na koniec - żenada - kwiat polskiej młodzieży.. tfu.
Konto usunięte
2013-08-03, 8:47
Uwielbiam woodstock. Frajer chciał się popisać przez wszystkimi, a wszyscy za niego przeprosili. Nikt mi nie powie, że woodstock to brudostock. P🤬licie, ze system, że propaganda w TV a sami dajecie się jej ponieść.