Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zaraz przyjdzie jakiś poprawny polski c🤬j jak janlew i powie, że gówno, bo prawdziwe tańce to kroczony, gniewus, pląśny, klaskany, świeczkowy, kokoszy albo śpiew kowala.
Jakieś tam kręcenie biodrami, biustem i ogólny powab to przecież ż🤬dowskie, c🤬te, cygańskie albo murzyńskie.
Jakieś tam kręcenie biodrami, biustem i ogólny powab to przecież ż🤬dowskie, c🤬te, cygańskie albo murzyńskie.

Co wy z Alaski jesteście że na widok zwykłej dziewczyny się pod biurkiem trzepiecie
Ja tam się ciesze, ze kolega się z nami nią podzielił
@ziembix - "zwykła" dziewczyna tak nie wygląda i tak nie tańczy

@ziembix - "zwykła" dziewczyna tak nie wygląda i tak nie tańczy
Wszystko fajnie, laska I klasa. Problem tylko, że z młodej dziewczyny, która trzęsie cyckami do kamery nie wyrośnie nic więcej.

Niech dewoci i inni wykolejeńcy p🤬lą sobie o kurewstwie. Dla mnie takie laski są potrzebne na tym świecie i chwała im za to, że są jakie są.