👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Temat + opis...
Trzymaj się ode mnie z daleka!
Trzymaj się ode mnie z daleka!
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

@up
nie no, ja wiem że to sadistic itd. i po to tu wchodzą ludzie żeby własnie takie materiały sobie oglądać i sie pośmiać nawet z własnych kompleksów czy wierzeń, ale nie czaje wypowiedzi takich jak wyżej ludzi co to za wszelką cene muszą gnoić i sprowadzać do stereotypu księdza pedofila ogół katolików, czy niektórzy nie potrafią zaakceptować tego w co kto wierzy?
najlepiej wierzyć w onet itp. Ty nie wierzysz to teoretycznie nie znaczy że jesteś kimś wyjątkowym kto ma prawo gnoić ludzi i nie chodzi mi tylko o katolików, śmiej sie do woli (sam sie śmieje) ale takie komentarze według mnie są nie na miejscu nawet tu
pozdrawiam
nie no, ja wiem że to sadistic itd. i po to tu wchodzą ludzie żeby własnie takie materiały sobie oglądać i sie pośmiać nawet z własnych kompleksów czy wierzeń, ale nie czaje wypowiedzi takich jak wyżej ludzi co to za wszelką cene muszą gnoić i sprowadzać do stereotypu księdza pedofila ogół katolików, czy niektórzy nie potrafią zaakceptować tego w co kto wierzy?
najlepiej wierzyć w onet itp. Ty nie wierzysz to teoretycznie nie znaczy że jesteś kimś wyjątkowym kto ma prawo gnoić ludzi i nie chodzi mi tylko o katolików, śmiej sie do woli (sam sie śmieje) ale takie komentarze według mnie są nie na miejscu nawet tu
pozdrawiam

@up racja, ale oni po prostu piszą to co inni chcą usłyszeć. Jest temat z parkującą kobietą to etykieta pragnącego sławy nakazuje napisać ,won do kuchni', jest temat o kościele to trzeba napisać ,hehe w co wierzą, a ksiądz to r🤬a w dupe małe dzieci!'
ksiądz = pedofil / matkojebca i wielokrotny pedał. to tak ad dla @mustangcs

@fryca88
Jak chcesz się przekonać czym jest gówno to stań przed lustrem
Jak chcesz się przekonać czym jest gówno to stań przed lustrem
Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do kościoła wpada narąbany facet i się drze:
-Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę!
Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz.
Facet na niego patrzy i się drze:
-A ty jak się wysrasz to tez przyjdź!
-Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę!
Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz.
Facet na niego patrzy i się drze:
-A ty jak się wysrasz to tez przyjdź!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie