👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego niby fejk? Ty po prostu nie widzisz nie naturalnych ruchów człowieka jesteś jak jeden z wielu upośledzony o ten zmysł
Ale będę Ci mówił kiedy będzie fejk ok?
Ale będę Ci mówił kiedy będzie fejk ok?
pewnie nie wszyscy pamiętają puszki+karbid i nikomu nic nie było a to przeważnie zabawy gówniaków

podpis użytkownika
pipi71
pipi71 napisał/a:
pewnie nie wszyscy pamiętają puszki+karbid i nikomu nic nie było a to przeważnie zabawy gówniaków
te głupki z jutuba pewnie za głupie na karbid, saletre etc.
szkoda, bo pewnie by sobie krzywde zrobili

Sama to napisałaś psiarska k00rwo
Żeby nie było. Szanuję policjantów, ale nie k00rwy. A ty młody się do nich zaliczasz
Żeby nie było. Szanuję policjantów, ale nie k00rwy. A ty młody się do nich zaliczasz
RickLafleur napisał/a:
Sama to napisałaś psiarska k00rwo
kto pytał?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie