Po obejrzeniu filmiku zgłodniałem, idę zrobić śniadanie
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda, że im smakuje, może i to dobre? Równie dobrze kogoś może obrzydzać jedzenie schabowego. W talerz nikomu nie zaglądam...
Jak usmażone to op🤬lił bym wszystko gorzej jak coś sp🤬ala z talerza, wtedy czuje pewien dyskomfort
konto usunięte
2019-02-27, 8:31
Za c🤬j bym tego nie zjadł, fuj! Że tez zgagi nie maja po tej ostrej papryce!
Najwięcej pajęczyny jest z wietnamskiej dziewczyny.
I to jest prawda, to jest fakt, pająki zjada, niech ją szlag!
konto usunięte
2019-02-27, 8:40
Jadłem, jest to przepyszne. Ale z drugiej strony... z chilli i czosnkiem wszystko jest przepyszne
Z USA mam w miarę tanie loty do Ameryki południowej i tam często latam na wakacje(najczęściej latam do Polski).
W krajach typu Peru czy Brazylia, jedzą takie "pyszności", ale i tak największy odjazd widziałem w Gwatemali. Tam żywej małpie odcinają czubek głowy i łyżeczkami jedzą mózg, jak jeszcze ta małpa ma tiki i rusza oczami!!!
Już przynajmniej wiem czemu rzygają jak loda robią...
konto usunięte
2019-02-27, 9:45
Jakby ktoś miał ciśnienie zrobić na obiad, to
tu można kupić.
Wprawdzie zdzierają strasznie, bo ok 150g produktu kosztuje ponad 200zł, ale jak ktos chce się pochwalić drogim jedzonkiem na fejsiku to oferta jak znalazł.
Kto nie jadł niech żałuje
Przecież te pająki na pewno mają jeszcze kupę w sobie
htp
2019-02-27, 11:12
LaChupacabra napisał/a:
Przecież te pająki na pewno mają jeszcze kupę w sobie
Jadłeś wędzone szprotki?
Wlozysz do buzi po konsumpcji takiego pajac ka to i dobrze zrobi, pogila i zawsze strach że up🤬lil w pindola
Hmmm, tak własciwie to ciekawe jakie marko ma taki pajączek