📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Ja tam Babcię popieram. Sam mieszkam w nowym bloku i dużo jest buraków uważających żę częśc wspolna to jest ich prywatna. Zasyfili pol klatki jakies zabawki, smieci (smród), hulajnogi(po dwie sztuki), rowery,(3 sztuki) ze do windy nie mozna bylo dojsc. Zgrywają wielkich miastowych a słoma z butów i najlepsze, że nic nie rozumieją jak się im tłumaczy.
zbynekmaslanka napisał/a:
Ja tam Babcię popieram. Sam mieszkam w nowym bloku i dużo jest buraków uważających żę częśc wspolna to jest ich prywatna. Zasyfili pol klatki jakies zabawki, smieci (smród), hulajnogi(po dwie sztuki), rowery,(3 sztuki) ze do windy nie mozna bylo dojsc. Zgrywają wielkich miastowych a słoma z butów i najlepsze, że nic nie rozumieją jak się im tłumaczy.
Przepisy dotyczące bezpieczeństwa pożarowego w wielorodzinnych budynkach mieszkalnych stanowią, że nie wolno zawężać istniejących dróg ewakuacyjnych ani przechowywać w ich obszarze przedmiotów palnych. Jest o tym mowa zarówno w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 16 czerwca 2003 roku, jak i w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego obowiązującego kraje członkowskie od dnia 1 lipca 2013.Kseruj,wywieś

zbynekmaslanka napisał/a:
zgłoś na psiarnie, nie można takich rzeczy stawiać na korytarzu
traf napisał/a:
nie jestem rudy
Tym gorzej dla Ciebie. Jakbyś był to mógłbyś winić geny

"Przepisy dotyczące bezpieczeństwa pożarowego w wielorodzinnych budynkach mieszkalnych stanowią..."
Sąsiad parówa. Współczuję Twoim.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie