Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
zbynekmaslanka 2020-06-30, 18:24 33
Ja tam Babcię popieram. Sam mieszkam w nowym bloku i dużo jest buraków uważających żę częśc wspolna to jest ich prywatna. Zasyfili pol klatki jakies zabawki, smieci (smród), hulajnogi(po dwie sztuki), rowery,(3 sztuki) ze do windy nie mozna bylo dojsc. Zgrywają wielkich miastowych a słoma z butów i najlepsze, że nic nie rozumieją jak się im tłumaczy.
Zgłoś
traf 2020-06-30, 18:32 13
zbynekmaslanka napisał/a:

Ja tam Babcię popieram. Sam mieszkam w nowym bloku i dużo jest buraków uważających żę częśc wspolna to jest ich prywatna. Zasyfili pol klatki jakies zabawki, smieci (smród), hulajnogi(po dwie sztuki), rowery,(3 sztuki) ze do windy nie mozna bylo dojsc. Zgrywają wielkich miastowych a słoma z butów i najlepsze, że nic nie rozumieją jak się im tłumaczy.

Przepisy dotyczące bezpieczeństwa pożarowego w wielorodzinnych budynkach mieszkalnych stanowią, że nie wolno zawężać istniejących dróg ewakuacyjnych ani przechowywać w ich obszarze przedmiotów palnych. Jest o tym mowa zarówno w Rozporządzeniu Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 16 czerwca 2003 roku, jak i w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego obowiązującego kraje członkowskie od dnia 1 lipca 2013.Kseruj,wywieś nie jestem rudy
Zgłoś
sensualna 2020-06-30, 18:55 8
zbynekmaslanka napisał/a:

zgłoś na psiarnie, nie można takich rzeczy stawiać na korytarzu
Zgłoś
Barnellini 2020-06-30, 18:56
traf napisał/a:

nie jestem rudy

Tym gorzej dla Ciebie. Jakbyś był to mógłbyś winić geny
"Przepisy dotyczące bezpieczeństwa pożarowego w wielorodzinnych budynkach mieszkalnych stanowią..."
Sąsiad parówa. Współczuję Twoim.
Zgłoś
35i 2020-06-30, 19:09 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Juzwa 2020-06-30, 20:24 20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dawajmnieto 2020-06-30, 20:43 6
Zgłoś
Salieri16000 2020-06-30, 23:57 3
Zgłoś
gumismdma 2020-07-01, 10:41
Zgłoś
konto usunięte 2020-07-01, 20:08 1
Zgłoś
garota 2020-07-02, 15:14
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem