Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baba na parkingu
Fatum93 • 2013-03-12, 19:54
Sytuacja która przytrafiła mi się dziś :

Jadę sobie z kumplem samochodem pod Kaufland. Parking cały zaj🤬y, nagle patrze jest wolne miejsce i to tak, że nawet dwa samochody na ścisk by się zmieściły, ale stoi sobie tam baba obok niej kupiony telewizor. Mówię sobie, c🤬j zmieszczę się obok niej, cofam (parkowałem prostopadle tyłem), patrze w lusterko a ta k🤬a cyk ustała na sam środek miejsca gdzie chciałem zaparkować, po lewej stronie telewizor a ona po prawo tak, że te na ścisk dwa miejsca parkingowe zablokowała. Kumpel otwiera szybę i mówi jej czy mogła by się odsunąć bo kolega chce zaparkować a ona, że nie... Kumpel poprosił ją jeszcze raz a ona z tekstem, że nie bo mąż ma zaraz przyjechać i musi załadować towar... k🤬a jaki towar obok stał tylko telewizor 42cale. I stoi tak krowa i nie ma zamiaru się ruszyć, w końcu się wk🤬iłem otworzyłem drzwi i wydarłem się do niej : "Może się Pani, k🤬a przesunąć bo chce zaparkować" a ona do mnie żebym znalazł sobie inne miejsce parkingowe...Więc mówię do niej: "Jak Pani mi znajdzie inne to zaparkuje, bo jakoś k🤬a nie widzę żeby było inne wolne, jebła Pani telewizor na środku i zadowolona stoi". A ona do mnie "Pan to jębnięty jest". Miałem ochotę już do niej wysiąść ale akurat parę metrów dalej wyjeżdżał inny samochód, więc dałem już sobie spokój z idiotką i zaparkowałem na miejsce tego co wyjeżdżał.

Czasami myślę, że dobrze by było gdyby Hitler jeszcze żył, bo takie idiotki jak ona dawno by zaj🤬...

Tak, jestem nerwowym człowiekiem
Zgłoś
BongMan 2013-03-12, 22:49
Czemu zamiast odpowiedzieć na moje pytanie jak człowiek, wstawiasz frajersko-cwaniackie teksty pod moim adresem?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
uladrakula 2013-03-12, 23:22 4
Chłopacy, miejcie litość, chłopak pewnie jest rudy, ma śledzia pod nosem i monobrew, a Wy jeszcze mu dop🤬lacie.

PS. Ktoś mi powie, skąd takie c🤬y się biorą?
Zgłoś
N................m 2013-03-12, 23:50
lubie placki
Zgłoś
vestar 2013-03-13, 0:56
c🤬j mnie to obchodzi, kruwa ale takie p🤬dy jak ty to maja problemy...
Zgłoś
M................i 2013-03-13, 1:49 2
BongMan napisał/a:

Czemu zamiast odpowiedzieć na moje pytanie jak człowiek, wstawiasz frajersko-cwaniackie teksty pod moim adresem?

Bo po c🤬j pytasz na sadisticu? Chcesz wincyj?
Zgłoś
omgłomatkobosko 2013-03-13, 8:40
Nie widzicię, że gość was wkręca? W kauflandzie nie sprzedają telewizorów. Pewnie mu się parkingi pomyliły.

podpis użytkownika

Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować
Zgłoś
faatbooy 2013-03-13, 9:27 2
omgłomatkobosko napisał/a:

Nie widzicię, że gość was wkręca?

dokładnie, nikt nie klaskał, autobus też nie przyjechał.. fejk jak c🤬j
Zgłoś
Fatum93 2013-03-13, 9:29
omgłomatkobosko napisał/a:

Nie widzicię, że gość was wkręca? W kauflandzie nie sprzedają telewizorów. Pewnie mu się parkingi pomyliły.

Parking jest najbliżej Kauflanda, a obok są jeszcze takie sklepy jak Jysk, AGD RTV, Empik i Multikino.

uladrakula napisał/a:

Chłopacy, miejcie litość, chłopak pewnie jest rudy, ma śledzia pod nosem i monobrew, a Wy jeszcze mu dop🤬lacie.

PS. Ktoś mi powie, skąd takie c🤬y się biorą?

To ma być śmieszne ?? Naprawdę może odejdź tak na 2 dni od komputera żeby ci się mózg zresetował.
Zgłoś
s................r 2013-03-13, 14:04 4
Potwierdzam tę historię,

Akurat przyjechałem z wycieczką pod ten sklep i parkowałem na przeciwko

(jestem zawodowym kierowcą aubotusu)

Mówię wam, takich oklasków to nawet nie miałby wieszający się publicznie TUSK.

Aż mnie uszy bolą do teraz.

Zgłoś
Nietzsche 2013-03-13, 14:05 3
Zgłoś
g................z 2013-03-13, 14:10
Udało jej się zaklepać miejsce dla męża, a ty do teraz masz ból dupy i musisz się żalić. Masz ode mnie piwo współczucia.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-03-13, 14:17 1
Ja p🤬lę opowiedz to kolegom z liceum, nie zapomnij też o dupeczkach w końcu niezły z ciebie odważniak żeby tak babie powiedzieć.
Zgłoś
o................a 2013-03-13, 14:19 1
Jak już polecieliście w troskliwe epitety, to trzeba było użyć magicznego słowa... Magiczne słowo w takiej sytuacji to "Wyp🤬alaj", a nie "Czy może się pani przesunąć". Jest sama, was jest dwóch. Ma telewizor, wy samochód. Prawdziwy sadol rozwiązałby problem w minutę, a potem wrzuciłby filmik
Zgłoś
anne_be 2013-03-13, 14:32 1
Po przeczytaniu Twojej w jakże ciekawy sposób opisanej historii, miałam mieszane uczucia.
Po lekturze komentarzy jestem już pewna swoich odczuć: idioci istnieją.
Zgłoś
j................ę 2013-03-13, 14:39
Fatum93,

o rajuśku ale ty jestes mięski,nie chciałbym z tobą zaczynać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie