Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baba na parkingu
Fatum93 • 2013-03-12, 19:54
Sytuacja która przytrafiła mi się dziś :

Jadę sobie z kumplem samochodem pod Kaufland. Parking cały zaj🤬y, nagle patrze jest wolne miejsce i to tak, że nawet dwa samochody na ścisk by się zmieściły, ale stoi sobie tam baba obok niej kupiony telewizor. Mówię sobie, c🤬j zmieszczę się obok niej, cofam (parkowałem prostopadle tyłem), patrze w lusterko a ta k🤬a cyk ustała na sam środek miejsca gdzie chciałem zaparkować, po lewej stronie telewizor a ona po prawo tak, że te na ścisk dwa miejsca parkingowe zablokowała. Kumpel otwiera szybę i mówi jej czy mogła by się odsunąć bo kolega chce zaparkować a ona, że nie... Kumpel poprosił ją jeszcze raz a ona z tekstem, że nie bo mąż ma zaraz przyjechać i musi załadować towar... k🤬a jaki towar obok stał tylko telewizor 42cale. I stoi tak krowa i nie ma zamiaru się ruszyć, w końcu się wk🤬iłem otworzyłem drzwi i wydarłem się do niej : "Może się Pani, k🤬a przesunąć bo chce zaparkować" a ona do mnie żebym znalazł sobie inne miejsce parkingowe...Więc mówię do niej: "Jak Pani mi znajdzie inne to zaparkuje, bo jakoś k🤬a nie widzę żeby było inne wolne, jebła Pani telewizor na środku i zadowolona stoi". A ona do mnie "Pan to jębnięty jest". Miałem ochotę już do niej wysiąść ale akurat parę metrów dalej wyjeżdżał inny samochód, więc dałem już sobie spokój z idiotką i zaparkowałem na miejsce tego co wyjeżdżał.

Czasami myślę, że dobrze by było gdyby Hitler jeszcze żył, bo takie idiotki jak ona dawno by zaj🤬...

Tak, jestem nerwowym człowiekiem
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-03-13, 14:47
Jesteś jebnięty, prawdę babka mówiła.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
sknerus_mckwacz 2013-03-13, 14:51 2
"Jadę sobie z kumplem samochodem pod Kaufland"

Cytat:

Jakbyś dokładnie przeczytał to co napisałem, to byś zauważył, że do niej też byłem wygadany w realu.

To gdzie w końcu była ta akcja? Coś kręcisz
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-13, 15:04
aż się sam wk🤬iłem, było odjechać trochę do przodu, wrzucić wsteczny i cofać na nią, w bliskiej odległości dać w p🤬dę na sucho gazu i baba by odskoczyła. Chyba, że kumpel ma problemy z obsługą sprzęgła, to już by nigdy nie skakała
Zgłoś
Fatum93 2013-03-13, 15:08
grobel napisał/a:

"Jadę sobie z kumplem samochodem pod Kaufland"

To gdzie w końcu była ta akcja? Coś kręcisz

Rany... Jechałem do Kauflandu a przed Kauflandem jest parking i akcja działa się na tym parkingu nadal nie czaisz ?? Jak nadal będziesz miał problem ze zrozumieniem to mogę ci mapę narysować
Zgłoś
StrayPrince 2013-03-13, 15:09
Publiczność psia mać. Loża jest za mała na tylu krytyków...
Zgłoś
GodIike 2013-03-13, 15:11
Zmarnowałeś minutę mojego życia spotkamy się w kotle.
Zgłoś
Mistrinic 2013-03-13, 15:12
" a ona po prawo tak, że te na ścisk dwa"

* po prawej
lub
* na prawo

Zgłoś
Fatum93 2013-03-13, 15:13
Mistrinic napisał/a:

" a ona po prawo tak, że te na ścisk dwa"

* po prawej
lub
* na prawo

Zrozumiałeś treść ?? To po co robisz z igły widły ??
Zgłoś
Mistrinic 2013-03-13, 15:17
Fatum93 napisał/a:

Zrozumiałeś treść ?? To po co robisz z igły widły ??

Na przyszłość poprawiam. Nie ma się co denerwować.
Zgłoś
Fatum93 2013-03-13, 15:23
Mistrinic napisał/a:

Na przyszłość poprawiam. Nie ma się co denerwować.

Dobra spoko, tylko uważaj żebyś sam się kiedyś nie pomylił pisząc coś lub mówiąc. Mam takiego kumpla co każdego poprawia w mowie, a pisał maturę z polaka to oj🤬
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-13, 15:32
Wystarczyło babce pomóc załadować to może buziaka byś dostał, a przy okazji wiele miejsca by się zwolniło. Polacy wolą jednak hejtować.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-13, 15:39
Ty na nią na forum kubły pomyj wylewasz a może jej teraz przykro?

Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-13, 15:55
zaparkowała na dwóch miejscach, p🤬lisz sie bo c🤬a jestes w tak prostej sytuacji
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-13, 16:10
Fatum93 nie lepiej było napisać, że masz prawko?
Tylko produkowałeś się z tą historią, może chcesz dostać angaż do "trudnych spraw"?
Zgłoś
Fatum93 2013-03-13, 16:13
piotrekpiotrek napisał/a:

zaparkowała na dwóch miejscach, p🤬lisz sie bo c🤬a jestes w tak prostej sytuacji

Ona nie zaparkowała tam żadnym samochodem... czyt ze zrozumieniem. Ona stała na miejscu parkingowym, obok leżał telewizor i nie chciała zejść bo czekała na męża...

ić napisał/a:

Fatum93 nie lepiej było napisać, że masz prawko?
Tylko produkowałeś się z tą historią, może chcesz dostać angaż do "trudnych spraw"?

Ni c🤬ja nie rozumiem Cię, co ma to do siebie, że posiadam prawko a to że zaistniała taka sytuacja... rozumiem, że po prostu chciałeś coś napisać hejtowcu...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie