oby jej wyj🤬i
To k0bita - one za nic nie odpowiadają. Nawet za zabójstwo dostają zawiasy

Za takie coś powinien być k🤬a paragraf. I zamiast nap🤬lać tik-toki w celi, będzie nap🤬lać minete koleżance z celi
Na to jest paragraf
Na to jest paragraf
Jest ale na kompletne nie udzielenie pomocy, a mi sie rozchodzi o nagrywanie tik-toków przed udzieleniem pomocy, jak delikwent leży na ziemi i walczy o życie.
każdy jest mądry w internecie i zgrywa wielkiego ratownika, dodam, że udzieleniem pomocy jest sam telefon na służby. 90% z was by do potrąconego psa nie wyszła a co dopiero do takiej akcji, tyle w temacie. A co do komentarza z założeniem opaski uciskowej - to ile osób z was ma stazę w aucie ?
Widzę że ty jesteś najmądrzejszy w internetach. To prawda że większość z nas do psa by nie wyszła ale jakbyś wymył śpiochy z oczu to byś zobaczył że to są ludzie i w takim przypadku trzeba pomóc nawet jak się nie umie albo się boi. A jeżeli chodzi o "sam telefon na służby" to jednak musisz dokształcić się z kodeksu karnego. I tak c🤬jku każdy ma staze w aucie( pasek od spodni, kawałek materiału, sznurówki z butów itd) ale ty nie masz mózgu, na taki wypadek żadna pierwsza pomoc nie pomoże.
Widzę że ty jesteś najmądrzejszy w internetach. To prawda że większość z nas do psa by nie wyszła ale jakbyś wymył śpiochy z oczu to byś zobaczył że to są ludzie i w takim przypadku trzeba pomóc nawet jak się nie umie albo się boi. A jeżeli chodzi o "sam telefon na służby" to jednak musisz dokształcić się z kodeksu karnego. I tak c🤬jku każdy ma staze w aucie( pasek od spodni, kawałek materiału, sznurówki z butów itd) ale ty nie masz mózgu, na taki wypadek żadna pierwsza pomoc nie pomoże.
to zapoznaj sie betonie z przepisami, samo wykonanie telefonu alarmowego nosi znamiona wezwania pomocy także jeżeli ktoś zadzwoni pod nr alarmowy jest już czysty - druga sprawa jeżeli operator numeru uzna, że osoba jest w takim szoku, że może zaszkodzić wówczas może poprosić o zabezpiecznie miejsca wypadku bądź przekazania telefonu osobie, która podejmie się podstawowych czynności. Jeżeli zapoznałbyś się z ustawą to byś nie udawał geniusza bo wyszło, że jesteś ale wstecz myślącym typowym zgniłkiem na tym forum. Co do stazy to mogę jechać w klapkach i dresie albo kobieta może mieć spódnicę i obówie bez sznurowadeł i już widzę jak osoba, która znajduje się w takiej sytuacji wpada na pomysł aby zrobić improwizowaną strazę.
Co do mnie to odbij bo ja nawet psu pomogę nie wspominając o tym, że miałem okazje 3 razy w swoim zyciu pomagać ofiarą wypadków komunikacyjnych i widziałem jak sie zachowują tacy bohaterowie jak ty, także te swoje mądrości zostaw dla rodziny na świeta.
podpis użytkownika
Kluski!!!Coś więcej na temat tego wypadku?
Ps, chyba autorka się sama podj🤬a z nieudzieleniem pierwszej pomocy ofiarom wypadku.
tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/macice-tragiczny-wypadek-auto-splonelo-cz...