👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokaz niemocy męża i dominacji kobiety w domu
celowo nie napisałem mężczyzny
celowo nie napisałem mężczyzny
Po kiego grzyba było mu siedem skrzynek piwska trzymać, toż nawet Ferdek Kiepski jest mniej pazerny.
Chłopie! Ty się ciesz, że masz taką mądrą żonę. Ona Ci życie ratuje. Jak można katować swoją własną wątrobę takim piwnym szajsem. Tak więc nie przynudzaj tylko grzej do kwiaciarni po jakiś porządny bukiet róż. No i po drodze nie zapomnij o piwku dla siebie.
spokojnie moja tez tak robila jak uplynal termin waznosci do spozycia

Piwo jest dobre do szczania. To juz lepsze jest wino albo ruda wóda. Do tego to była chyba kukurydziana Corona, nawert swini bym tego nie polał, juz lepiej wyżąć stara szmate i napić sie pomyj.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie