Macie tutaj, łosie, narysowane co widziała "baba". Wątpie że się wpieprzyła na czerwonym więc pewnie c🤬jalniogarz się w nią władował jak sarna w chłodnicę jelcza.
Skoro gościu wyjeżdża a światła działają, to gościu ma zielone, gówniak również, a baba ma zielone.
Poprawka - oczywiście baba czerwone.
Skoro gościu wyjeżdża a światła działają[...]
A mi się właśnie wydaje że niekoniecznie. Zobacz na załączony screen z mapsów. Prawdopodobnie się ustawił już za światłami, jak ten na załączonym obrazku i wjechał jak go noga zaswędziała.

Wyobraź sobie że to twoje dziecko
No to się taki ryżojad nauczy uwagi, ostrożności i tego, że jak go auto p🤬lnie to jednak te grube dupsko zbudowane na chipsach przed kompem go nie uchroni. Wydaje mi się, że w szkołach nadal uczą jak się na pasy wchodzi - chyba że pierwsza zasada przed wejściem na pasy została zmieniona i teraz to nie "rozejrzeć się 3 razy" tylko "wp🤬lić gaz do oporu wjebując się na hulajnodze".
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon

Zatrzymywanie się bo auta na pasie obok stoją to jest oznaka ostrego niedorozwoju umysłowego i taki też mieli autorzy ustawy, która wprowadziła to do porządku dziennego. Chorzy ludzie, tworzą chore prawo.
A poza tym kto nie zauważył - tam są światła. Obstawiam, że pas do skrętu miał czerwone a pas do jazdy na wprost zielone, a smarkacz nie patrzył na światła tylko na stojące samochody - czyt. ofiara kretyńskich przepisów o niewyprzedzaniu na pasach...
No właśnie to jest dziwne. Często jest tak, że jeden pas stoi w korku a drugi wolny i można jechać, ale jest przejście dla pieszych i niby nie można ani wyprzedać ani omijać. Efekt jest taki, że mam przed sobą pusto, ale nie mogę jechać, bo nie chce mandatu dostać. Identyczna sytuacja jest z równoległą ścieżką rowerową.
Sygnalizacja w tym miejscu podobno nie działa od 2 lat. Kierowca na prawym pasie zatrzymał się aby przepuścić chłopca. Kierująca Oplem myślała, że auto stoi przed skrętem.
"Dziecko zabrane przez ZRM, świadome kontaktowe z podejrzeniem urazu wewnętrznego"
11.08.2023 Chojnice
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
Pewnie j🤬a locha ryj malowala, albo innego gowna w swojej sp🤬dzialej torebeczce za 30 zł szukała.
Dlatego baba jedyny pojazd jaki powinna prowadzić to odkurzacz.
Jedno i drugie do utylizacji. Dzieciak debil, rośnie kolejna hulajc🤬a. A wyprzedzanie aut zatrzymujących się przy przejściu świadczy o ostrym niedorozwoju umysłowym. Ciekawe jak tak mały mózg jest w stanie koordynować dwie ręce do obracania kierownicą?
Właśnie zastanawiam się w jaki sposób taki ktoś uzyskuje prawko. Nie wiem jak jest teraz ale myśle , że w szkołach jazdy uczulają na takie manerwy, czy nie?
Jedno i drugie do utylizacji. Dzieciak debil, rośnie kolejna hulajc🤬a. A wyprzedzanie aut zatrzymujących się przy przejściu świadczy o ostrym niedorozwoju umysłowym. Ciekawe jak tak mały mózg jest w stanie koordynować dwie ręce do obracania kierownicą?
Przecież tam są światła, p🤬da wyj🤬a na czerwonym, dzieciak miał zielone