👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
witos90 napisał/a:
Skoro gościu wyjeżdża a światła działają[...]
A mi się właśnie wydaje że niekoniecznie. Zobacz na załączony screen z mapsów. Prawdopodobnie się ustawił już za światłami, jak ten na załączonym obrazku i wjechał jak go noga zaswędziała.

Przestańcie już pyerdolić wyżej o tym kto miał jakie światło. W czasie wypadku sygnalizacja świetlna NIE DZIAŁAŁA.

Siriuz napisał/a:
Zatrzymywanie się bo auta na pasie obok stoją to jest oznaka ostrego niedorozwoju umysłowego i taki też mieli autorzy ustawy, która wprowadziła to do porządku dziennego. Chorzy ludzie, tworzą chore prawo.
A poza tym kto nie zauważył - tam są światła. Obstawiam, że pas do skrętu miał czerwone a pas do jazdy na wprost zielone, a smarkacz nie patrzył na światła tylko na stojące samochody - czyt. ofiara kretyńskich przepisów o niewyprzedzaniu na pasach...
No właśnie to jest dziwne. Często jest tak, że jeden pas stoi w korku a drugi wolny i można jechać, ale jest przejście dla pieszych i niby nie można ani wyprzedać ani omijać. Efekt jest taki, że mam przed sobą pusto, ale nie mogę jechać, bo nie chce mandatu dostać. Identyczna sytuacja jest z równoległą ścieżką rowerową.
Ktoś w ogóle zerknął do źródła?
Sygnalizacja w tym miejscu podobno nie działa od 2 lat. Kierowca na prawym pasie zatrzymał się aby przepuścić chłopca. Kierująca Oplem myślała, że auto stoi przed skrętem.
"Dziecko zabrane przez ZRM, świadome kontaktowe z podejrzeniem urazu wewnętrznego"
11.08.2023 Chojnice
Sygnalizacja w tym miejscu podobno nie działa od 2 lat. Kierowca na prawym pasie zatrzymał się aby przepuścić chłopca. Kierująca Oplem myślała, że auto stoi przed skrętem.
"Dziecko zabrane przez ZRM, świadome kontaktowe z podejrzeniem urazu wewnętrznego"
11.08.2023 Chojnice
Na tym skrzyżowaniu sygnalizacja nie działała w tamtym momencie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie