👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyłożył kawe na ławe
Rymanowski byłby dumny
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"

i to jest równouprawnienie że każdemu można dać poprostu w morde nie tylko facetowi

przynajmniej w grecji prawica ma miejsce w sejmie, a gejowskie bydło z polski nigdy nie zagłosuje na nic innego

czasami jak słucham lewaków w tv to mam ochote zrobić im to samo co gosciu ..

Prawidłowo - lać "postępowe, tolerancyjne" lewactwo ile wlezie. Inne argumenty nie mają sensu w takich sytuacjach. Jeden przykład nakaz "tolerowania" islamistów w europejskich krajach. Lewactwo ich zaprosi a jak się zrobi gorąco to spier.... za granicą a my zostaniemy z tą muzułmańską zarazą.
Nie powinniśmy mieć do niego pretensji. Naprawdę ciężko jest wytrzymać w obecności jakiegoś lewackiego śmiecia, wtedy kiedy nie można tego uniknąć, praca, imprezy, wesele, urzędy, sądy :/. Czasem tak bardzo chciałbyś mu jebnąć w ryj lecz nie możesz. Ten z filmu jeszcze musiał stoczyć z nią batalie poglądową, taka Szczuka mu się trafiła i po prostu nie wytrzymał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie