👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chciałbym miec taką babcie, wigilia by była niesamowita

podpis użytkownika
poker better than life

Kiedyś miałem do czynienia z tego typu klientką, jakaś hrabianka z UK której chyba całe życie ktoś usługiwał i nie była przyzwyczajona do tego że jak czegoś żąda to ktoś ośmieli się jej odmówić, też tak jak ta zaciągała po angielsku przemieszanym z polskim, no i w końcu trafiłem się ja i czegoś ode mnie zażądała a ja powiedziałem nie, a jak zaczęła się burzyć że ona jest klientką i ja musze jej usługiwać to jej powiedziałem żeby sobie znalazła inny sklep bo u mnie nic nie kupi, w końcu oburzona poziomem mojej obsługi poszła sobie dalej wymyślając mnie że jak jak się tak ośmieliłem jej odmówić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie