Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Baba za kierownicą
szkrabik • 2014-04-17, 9:50
Ojciec mojego kumpla jeździ Tirem(ok 40 ton).
Pewnego razu w trasie na rondzie babka mu wyjechała, nie było szans żeby wyhamował, przywalił w bok samochodu ale ofiar nie było. Policja przyjechała, przesłuchanie raporty itd. On powiedział, że wyjechała i nie było szans żeby ominąć itd. A na to główna bohaterka tej historii:
-" myślałam, że jak pan ma tyle kół w samochodzie to pan się w miejscu zatrzyma"
Policjant gdy kończył raport w radiowozie prawie się udusił ze śmiechu.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-17, 20:00
Fake.
To nie możliwe aby tak pomyślała i powiedziała.

Nie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-04-18, 0:13 3
To zabawne, że przy pierwszej lepszej okazji krytykowania kobiet za kierownicą, do głosu dochodzą faceci, przekonujący jeden drugiego, że kobiety nie powinny mieć prawa jazdy. Szkoda, że nie mam kamerki samochodowej, ale zdziwilibyście się ile kretyńskich akcji wykonują faceci. Kobiety jeżdżą często (choć nie zawsze) spokojnie i strachliwie, ale faceci - brawurowo, bezczelnie i debilnie, jakby myśleli, że od tego rosną kuśki.
Zgłoś
qhash 2014-04-18, 15:53
nervous-_- napisał/a:

To zabawne, że przy pierwszej lepszej okazji krytykowania kobiet za kierownicą, do głosu dochodzą faceci, przekonujący jeden drugiego, że kobiety nie powinny mieć prawa jazdy. Szkoda, że nie mam kamerki samochodowej, ale zdziwilibyście się ile kretyńskich akcji wykonują faceci. Kobiety jeżdżą często (choć nie zawsze) spokojnie i strachliwie, ale faceci - brawurowo, bezczelnie i debilnie, jakby myśleli, że od tego rosną kuśki.

do garów !!! niewiasto
Zgłoś