Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
darek1234 Wczoraj 22:00
Pięknie się uśmiałem
Zgłoś
HermanVonSztolc Wczoraj 23:42
Nagrywający rasowy sadol albo jakiś Mistrz Zen Kung Fuuu... spokojnie czekał na rozwój wydarzeń.
Zgłoś
pSTANLEY Wczoraj 23:51 1
AleksanderKuszeta napisał/a:

Ciekawe czy to był automat, bo w większości toyot otwarcie drzwi i odpięcie pasa powoduje automatyczne zaciągnięcie ręcznego // przejście skrzyni w tryb P.

Akurat jedyny automat jakim w życiu jeździłem który nie przełączał się na P po otwarciu drzwi był w toyocie Avensis, chyba z 2016 roku. Oni dosyć długo stosowali (może nadal stosują?) automaty gdzie sterowanie odbywało się mechaniczną dźwignią a nie elektronicznym przełącznikiem i tam chyba nie było takich zabezpieczeń. Ogólnie to chyba najgorszy samochód jakim dane mi było w życiu jeździć, nie dlatego że się psuł czy coś, był po prostu c🤬jowy w każdym calu, nawet Dacię duster lepiej wspominam.
Zgłoś
eremce Dzisiaj 0:34
Gdzie muzyka z benny hilla...
Zgłoś
Sidyk Dzisiaj 0:40
Boże ale kaleka
Zgłoś
Rangraf Dzisiaj 1:42
włączyła system automatycznego parkowania
Zgłoś
kristodelgado Dzisiaj 2:47
Materiał instruktażowy.
Zgłoś
CelnikJudasz Dzisiaj 2:57
Upiśledzona tępa szmata.
Zgłoś
Selekcjoner Dzisiaj 2:58 1
Toyota zagłady coś jak pociąg w Indiach. Dwie nogi przejechane
Zgłoś
Patryc Dzisiaj 4:55 1
Nie jestem mizoginem, ale kobiety to jednak upośledzona wersja mężczyzn i ich niedoj🤬ie mózgowe powinno ograniczać rolę w społeczeństwie do rozchylania nóg oraz mycia garów. Sorry...
Zgłoś
HujsoN1 Dzisiaj 8:36
Hahahah jakie dałny
Zgłoś
Kandal Dzisiaj 11:08
@Heliar: To baba byla. Tam na sete siedzenie bylo dostawione do samej kierownicy i jedyne na co bylo miejsce to noga.
Zgłoś
Heliar Dzisiaj 19:00
Kandal napisał/a:

@: To baba byla. Tam na sete siedzenie bylo dostawione do samej kierownicy i jedyne na co bylo miejsce to noga.

Tylko, że jako trzeci podszedł tam koleś, usiadł na tym siedzeniu i nadusił hamulec. Więc miejsca musiało trochę być.
Zgłoś
Seteczka Dzisiaj 22:42
Przejechał ją jej własny samochód. Ja p🤬le....
Zgłoś