Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Sollentuna północnym Sztokholmie napadnięta została 91-latka, która jechała na grób męża. Sprawca to Karam Kanjo, „syryjski uchodźca” z 2015 r. W biały dzień, na oczach podróżnych przewrócił 91-latkę, zepchnął ją ze schodów, a następnie zerwał jej złoty naszyjnik, pamiątkę po zmarłym 50 lat temu mężu. Ofiara zeznała, że bardzo bała się Syryjczyka i że nigdy w życiu nie doświadczyła takiej przemocy. "
Ciapak ciele bo się jeszcze z nią wyj🤬 przez te schody ..... 🙄

Zmieniono 1 razy Zgłoś
psyhepl 2024-11-10, 19:09
91 lat? już jej wystarczy
Zgłoś
żmij 2024-11-10, 19:14 58

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
zn506 2024-11-10, 19:34 43
Jeśli babcia głosowała za lewica - nawet mi jej nie żal. Mam nadzieję, że nasze Tokarczuki, Kotule, Staśki i Środy też taki los spotka

Zgłoś
żmij 2024-11-10, 20:15 1
zn506 napisał/a:

Jeśli babcia głosowała za lewica - nawet mi jej nie żal. Mam nadzieję, że nasze Tokarczuki, Kotule, Staśki i Środy też taki los spotka

Elin Kranz powinna być twarzą kampanii na rzecz leniwych śmierdzieli.
Elin po ubogacaniu, rzecz jasna.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
zn506 2024-11-10, 20:30 4
żmij napisał/a:

Elin Kranz powi

Oczywiście - po ubogaceniu jej rodzice zarzekali się jak bardzo kochają abeżowych i nie mają absolutnie żalu. Zginęła robiąc to co kochała.
Zgłoś
SQUOR 2024-11-10, 20:53 11
No i można pokazać pełny ryj sprawcy? Można. Tak samo u nas powinno być. I nie tylko jakiś łobuzow, tylko także h🤬jowych kierowców, sklepowych złodziejaszków a przede wszystkich tępych pedalarzy. Pozdrawiam
Zgłoś
Prosty 2024-11-10, 21:21 11
Ha a ludzie wyjebongo idą dalej , tak się kręci zycie teraz
Zgłoś
DeLux 2024-11-10, 21:44
No to już doznała.
Zgłoś
jjzz26 2024-11-10, 22:19 2
Niech podziękuje córkom i wnuczkom bo to one swoją lewicową ideologią w tym idiokratycznym systemie odpowiadają za to co się dzieje w Europie.
Zgłoś
vstrx 2024-11-10, 22:32 1
i cyk o ciapaka, babcia k🤬a bęc, witamy w lewackim zachodzie
Zgłoś
Kurisu 2024-11-10, 22:33 6
psyhepl napisał/a:

91 lat? już jej wystarczy

Ja bym tego ciapatego skrócił o zywot. Nie wiem ile mu zostało zycia, ale ewidentnie nie zasłużył.
Zgłoś
meloox 2024-11-10, 22:46 4
Pokroilbym ta k🤬e zywcem na paski...i nie mowie o babci...
Zgłoś
shoe5maker 2024-11-10, 23:09 4
Chcieli k🤬a brudasów, mają brudasów!
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-10, 23:41
Gruby łańcuch musiała mieć skoro się tyle naszarpał. Zamiast wydać na głupoty to wsparła młodego człowieka w potrzebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie