"Sollentuna północnym Sztokholmie napadnięta została 91-latka, która jechała na grób męża. Sprawca to Karam Kanjo, „syryjski uchodźca” z 2015 r. W biały dzień, na oczach podróżnych przewrócił 91-latkę, zepchnął ją ze schodów, a następnie zerwał jej złoty naszyjnik, pamiątkę po zmarłym 50 lat temu mężu. Ofiara zeznała, że bardzo bała się Syryjczyka i że nigdy w życiu nie doświadczyła takiej przemocy. "
Ciapak ciele bo się jeszcze z nią wyj🤬 przez te schody ..... 🙄
91 lat? już jej wystarczy
żmij
2024-11-10, 19:14
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Jeśli babcia głosowała za lewica - nawet mi jej nie żal. Mam nadzieję, że nasze Tokarczuki, Kotule, Staśki i Środy też taki los spotka
żmij
2024-11-10, 20:15
zn506 napisał/a:
Jeśli babcia głosowała za lewica - nawet mi jej nie żal. Mam nadzieję, że nasze Tokarczuki, Kotule, Staśki i Środy też taki los spotka
Elin Kranz powinna być twarzą kampanii na rzecz leniwych śmierdzieli.
Elin po ubogacaniu, rzecz jasna.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Elin Kranz powi
Oczywiście - po ubogaceniu jej rodzice zarzekali się jak bardzo kochają abeżowych i nie mają absolutnie żalu. Zginęła robiąc to co kochała.
No i można pokazać pełny ryj sprawcy? Można. Tak samo u nas powinno być. I nie tylko jakiś łobuzow, tylko także h🤬jowych kierowców, sklepowych złodziejaszków a przede wszystkich tępych pedalarzy. Pozdrawiam
Ha a ludzie wyjebongo idą dalej , tak się kręci zycie teraz
Niech podziękuje córkom i wnuczkom bo to one swoją lewicową ideologią w tym idiokratycznym systemie odpowiadają za to co się dzieje w Europie.
i cyk o ciapaka, babcia k🤬a bęc, witamy w lewackim zachodzie
psyhepl napisał/a:
91 lat? już jej wystarczy
Ja bym tego ciapatego skrócił o zywot. Nie wiem ile mu zostało zycia, ale ewidentnie nie zasłużył.
Pokroilbym ta k🤬e zywcem na paski...i nie mowie o babci...
Chcieli k🤬a brudasów, mają brudasów!
Gruby łańcuch musiała mieć skoro się tyle naszarpał. Zamiast wydać na głupoty to wsparła młodego człowieka w potrzebie