Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Przeglądając internet natknąłem się na ten oto piękny materiał, prezentuje on sympatyczną starszą kobietę która pierwszy raz widzi czipsy.

Może i mało sadystyczne ale daje zastrzyku pozytywnego humoru, coś na oderwanie się od obcinania penisów, oglądania fekalii i innych smakołyków z działu hard

po tagach nie było
Zgłoś
S................n 2014-01-02, 18:08 3
-Wnusiu, jak nazywa się ten niemiec co mi pilota kradnie?
-Alzheimer, babciu
Zgłoś
z................m 2014-01-02, 18:09
"To som delice". Tak sobie myślę, kto tu jest bardziej upośledzony.
Zgłoś
A................n 2014-01-02, 18:12 1
Po tym co my dzisiaj żremy gorsze rzeczy nas czekają niż skleroza tej babki
Zgłoś
Bolek1993 2014-01-02, 18:14
Czy tylko ja czekałem az spróbuje?
Zgłoś
kidi1 2014-01-02, 18:18
Dla tego nie mam telewizora, nie miałem i nie mam zamiaru mieć. Oto skutki życia z reklamami. Totalne ogłupienie.
Zgłoś
sqnk 2014-01-02, 18:20
k🤬a daj babci troche tych chipsow nie widzisz ze daje ci do zrozumienia ze by oj🤬a
Zgłoś
V................0 2014-01-02, 18:24
"babcia to są delice"...
Zgłoś
k................1 2014-01-02, 18:31 1
K🤬a,niżej c🤬ja.Szczeniakowi bym nakopał do tej zasranej dupy aż by mleko z chrzcin wyrzygał.Co jak co,ale szacunek dla starszych ma być i c🤬j.
Zgłoś
t................t 2014-01-02, 18:56
co za pop🤬leniec
Zgłoś
ziomal1943 2014-01-02, 21:57
YEBAŁBY !!!
Zgłoś
woytaz23 2014-01-03, 17:58
mogę wszystko oglądać i nic mnie nie ruszy, ale jak ktoś się naśmiewa z chorych starszych ludzi to sakreble wk🤬iam się
Zgłoś
S................T 2014-01-05, 0:30
K🤬a , nie mogę oglądać takich filmików bo mnie szlag trafia bo wiem ze zaraz mi babcia z dziadkiem umrze a ja k🤬a ich nie szanuje i ogolnie mam ich w dupie. Ale jestem sk🤬ysynem ...
Zgłoś