Przeglądając internet natknąłem się na ten oto piękny materiał, prezentuje on sympatyczną starszą kobietę która pierwszy raz widzi czipsy.
Może i mało sadystyczne ale daje zastrzyku pozytywnego humoru, coś na oderwanie się od obcinania penisów, oglądania fekalii i innych smakołyków z działu hard
po tagach nie było
b................y
2014-01-02, 0:46
babcia ma alzheimer a debil beke kręci
@brudny w tym filmie nie chodzi o robienie z babci kretynki tylko o śmianie się z zaistniałej sytuacji
M................a
2014-01-02, 0:52
Ta ale co w tym śmiesznego ?
vass
2014-01-02, 0:55
Ze starych można się śmiać, bo i tak to każdego spotka, byle nie być złośliwym
większość starszych ludzi nie zna dzisiejszych produktów i co w tym dziwnego, fajnego albo śmiesznego?
Nie śmieszy mnie to i z jednej strony nie dziwie się że babcia nie wie co to chipsy. Bo kto k🤬a pytam sie żre to świństwo.
m................a
2014-01-02, 2:09
Co to k🤬a za moda żeby w czapce w pomieszczeniu siedzieć????
A serio to zazdroszczę, bo miałam najwspanialszą babcię na świecie i zmarła i teraz nie mam już tak, także jak widzę te babcine klimaty, spokój w domu, serwetkowy obrus, ta torba w kratę na wózku i migające szkło w tle, to mi się ciepło na sercu robi.
j🤬y gej jak mu babcia odejdzie to sie zesra z placzu i tak smiesznie nie bedzie
m................l
2014-01-02, 12:02
Babcia nie wpie^dala tego syfu i dobrze !
Poczytajcie etykiety to zobaczycie co tam jest ...
A debil który to kręcił powinien zostać kózką w Azji Mniejszej...
I................r
2014-01-02, 17:45
To jest k🤬a smutne a nie smieszne j🤬y imbecylu, murzynski c🤬j ci w dupe
g................k
2014-01-02, 17:48
wk🤬iają mnie te reklamy w tle
Życzę ci żeby ciebie też wnuki nakręcili i wrzucili w internet filmik jak w wieku 80 lat, będąc obłożnie chory zaczniesz robić kupę pod siebie.
Jakim c🤬lem trzeba być żeby śmiać się z własnej babci..