👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
o, tik tok....
Tasujesz się do rozbieranego złodzieja to inni twoja normę muszą wyrobić.
McQurwa napisał/a:
Jak będzie brzmiał „żul” w żeńskim rodzaju, proszę o propozycje
Lempart
I zobaczcie, taka wiejska baba to jak bańka wstańka, przewróci się i idzie dalej. Nie to co wielkomiejski moher, poślizgnie się na schodach i już k🤬a biodro do wymiany.
Babka przeżyła 4 wojny.
W tym 2 światowe. Tak więc odp🤬lcie się od weteranki.....
W tym 2 światowe. Tak więc odp🤬lcie się od weteranki.....
freaky napisał/a:
I zobaczcie, taka wiejska baba to jak bańka wstańka, przewróci się i idzie dalej. Nie to co wielkomiejski moher, poślizgnie się na schodach i już k🤬a biodro do wymiany.
to wyp🤬ol ja na betonowy krawężnik, to zobaczysz
Reklamówka podobna do tej z Orlenu, więc może babcie po butle wysłali, bo najmocniejszy łeb miała i była jeszcze na chodzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie