Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
JoSeed napisał/a:
Zawsze lubiłam to zdjęcie... jeśli śmierć może wyglądać dobrze, to ta jest piękna.
W punkt.
Gdyby spadła na Warszawę, lub Wołgę byłoby po niej -tam nie było norm
Babka postanowiła dość drastycznie skrócić kolejkę do lekarza specjalisty skoro i tak miała szansę nie dożyć planowanej wizyty
Gniotsja nie łamiotsja.
Sztruks napisał/a:
To nie człowiek to KACAP!„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
Sztruks napisał/a:
„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
ruskie śmieci to nie są ludzie, miejmy tylko nadzieję że zdechła ostatecznie po długich cierpieniach w szpitalu i jeszcze narobiła kosztów
Hmm. Wczoraj oglądałam program Trucizny Putina... akurat o Nawalnym było.
Okazuje się, że wśród Ruskich też się zdarzają ludzie.
Opowiadali o prześladowaniach Rosjan, którzy protestują przeciwko wojnie...
Okazuje się, że wśród Ruskich też się zdarzają ludzie.
Opowiadali o prześladowaniach Rosjan, którzy protestują przeciwko wojnie...
Poczuje dyskomfort dopiero jak wytrzeźwieje.Obstawiam około tygodnia, jeśli się w szpitalu do samogonu nie dorwie....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie