Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
Jeśli chodzi o możliwość przeżycia to spadła idealnie, na plecy i na środek dachu.
bercisko napisał/a:
Pozazdrościła słynnej pięknej samobójczyni Evelyn McHale
Zawsze lubiłam to zdjęcie... jeśli śmierć może wyglądać dobrze, to ta jest piękna.
„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
Sztruks napisał/a:
„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
wyluzuj
to ruska baba, na pewno rodziła ruskich
To pokazuje że te nowoczesne auta są naprawdę bezpieczne ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Sztruks napisał/a:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie