Osiemdziesięciolatka wypadła z szóstego piętra, popsuła komuś Hyundaia, nie zdechła i jeszcze była przytomna. Jekaterynburg, Rosja.
Jeśli chodzi o możliwość przeżycia to spadła idealnie, na plecy i na środek dachu.
Pozazdrościła słynnej pięknej samobójczyni Evelyn McHale
Bo Hyundai to bezpieczny samochód
"hej przeleciał ptaszek.."
Jadąc klasykiem, "zaj🤬a jak dzik w sosnę"... 💪🏻
Taka babuszka to za młodu pół Wermachtu syfem obdzieliła, 80 lat przeżyła w rosji, to co jej takie p🤬lnięcie zaszkodzi? 🤷🏻♂️
Pewno nie takie numery odchodziły... 😁
bercisko napisał/a:
Pozazdrościła słynnej pięknej samobójczyni Evelyn McHale
Zawsze lubiłam to zdjęcie... jeśli śmierć może wyglądać dobrze, to ta jest piękna.
shoe5maker napisał/a:
Jeśli chodzi o możliwość przeżycia to spadła idealnie, na plecy i na środek dachu.
Pewnie była też naj🤬a w trzy dupy, jak każdy kacap, dlatego nic jej nie będzie. Poboli 3 dni i wsio narmalna.
Przysłowie znów się sprawdza, starą k🤬e c🤬j nie strzela...
„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
Sztruks napisał/a:
„Nie zdechła” ? Serio człowieku żal mi Ciebie naprawdę, jak tak można napisać o 2 człowieku? Rozumie że dzięki takim tekstom szukasz poklasku, chcesz być „super cool sadol” uwierz mi na słowo jesteś zwykłym ZEREM
wyluzuj
to ruska baba, na pewno rodziła ruskich
Babuszka nie mogła znieść że sąsiad auto zmienił
elim
2025-04-16, 21:34
To pokazuje że te nowoczesne auta są naprawdę bezpieczne ( ͡° ͜ʖ ͡° )
Ogólnie to baby ciężko znokałtować, nie wiem adrenalina cz ki c🤬j
Sztruks napisał/a:
Z piątego piętra spadła, ruskie liczą piętra jak my kondygnacje.