📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

hehehe, tak mi się skojarzyło
sadol.pl/grazynki-sluchajcie-mnie-tera-vt472869.htm
sadol.pl/grazynki-sluchajcie-mnie-tera-vt472869.htm

@Up
W sumie wszsycy wywodzimy się z Polskiej kultury a nie jakiejs murzynskiej, czy tych co lataja z dildosem w ...( tutaj niedomówienie) po ulicy. W naszej kulturze z definicji ustępuje się miejsca starszym, pomaga staruszce, czy nie kopie leżącego lub broni słabszego ... nie jestesmy zwierzętami.
W sumie wszsycy wywodzimy się z Polskiej kultury a nie jakiejs murzynskiej, czy tych co lataja z dildosem w ...( tutaj niedomówienie) po ulicy. W naszej kulturze z definicji ustępuje się miejsca starszym, pomaga staruszce, czy nie kopie leżącego lub broni słabszego ... nie jestesmy zwierzętami.

chyba na youtubie da się rzeczywiście kare robić.pomęczę starego i wrzucę zobaczymy jaki będzie hajs.
TB303 napisał/a:
Matko, ale głupi jesteś...
Ale mam nad Tobą przewagę bo ja wiem że mało wiem i muszę nadal sporo czytać i oglądać systematycznie sadola.
TrzymajcieMieLudzie napisał/a:
Jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałem. Pytam się czemu? Czemu ludziom starszym należy się szacunek z automatu? Wyłącznie za to, że przeżyli jakoś te kilkadziesiąt lat?
Szanuję ludzi, za ich czyny, osiągnięcia. Za to jakimi ludźmi są i nie pojmuję czemu miałbym darzyć szacunkiem każdego, kto dożył pewnego wieku...
Edit: w sumie nie zauważyłem, że powielam kilka napisanych już komentarzy, ale nie spodziewałem się, że będą osoby o podobnym zdaniu na ten temat :O
Gdyby w tych podobnych komentarzach zamiast słowa "SZACUNEK" wstawić "PODZIW" to nawet bym tu słowa nie napisał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie