Kiedyś to babcia była dużym hamburgerem
podpis użytkownika
forza nostra legge
Czekam na filmik z tego typu gdy ktoś komuś wyp🤬oli za takie heheszki...
Wszystko wszystkim, ale szacunek ludziom starszym się zwyczajnie k🤬a należy. J🤬y tik tokowy odpad społeczny.
dyhayne napisał/a:
Wszystko wszystkim, ale szacunek ludziom starszym się zwyczajnie k🤬a należy. J🤬y tik tokowy odpad społeczny.
To nie prawda że ludziom starszym należy się szacunek tylko dlatego że mają dużo lat. Jakby Hitler dożył starości to też byłby powszechnie szanownym staruszkiem?
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
dyhayne napisał/a:
Ty naprawdę wierzysz ze ta akcja nie była robiona za zgodą tej starszej Pani?
A mnie tam osobiście jebie czy to za zgodą czy nie, Amerykanie mają inną kulturę.
Zajebisty filmik, wpada w ucho
Zajebisty filmik, wpada w ucho

dyhayne napisał/a:
Jak mnie wk🤬ia takie durne pieprzenie. Na szacunek trze zawsze sobie zasłużyć. Jak ktoś był całe życie zwykłą k🤬ą wobec własnej rodziny i innych, mam go szanować tylko dlatego, że ma te p🤬lone 80 lat?
_Gentleman_ napisał/a:
Ty naprawdę wierzysz ze ta akcja nie była robiona za zgodą tej starszej Pani?
Nie, ten debil faktycznie wierzy, że komuś się należy szacunek z bycie zramolałym dziadem, czy starą torbą, a nie za to, czy jest dobrym czy złym człowiekiem. Podstawowy szacunek, to ma się do każdego. Nie wspominając już, że jakby mnie ktoś na starość traktował jak szklankę, bo jestem stary i nie można sobie ze mną pożartować to już wolałbym zdechnąć. Tfu na tego kretyna!
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
dyhayne napisał/a:
To nie prawda że ludziom starszym należy się szacunek tylko dlatego że mają dużo lat. Jakby Hitler dożył starości to też byłby powszechnie szanownym staruszkiem?
No kur...a jemu to się nie tylko szacunek należy, ale Hołd. Adi wróć i wybiel Europę!
No kur...a jemu to się nie tylko szacunek należy, ale Hołd. Adi wróć i wybiel Europę!
chocho napisał/a:
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Akurat "sam wiesz kogo" to bym szanował