👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No_Nick napisał/a:
Pewnie cukier puder, wnuczkowi cos piekła
Zapewne to:

Szczerze? 50 lat temu ćpali i więcej i lepszej jakości (bo z własnego ogródka bez chemii) niż ktokolwiek obecnie w naszym kraju. Tylko, że wtedy to nie był "problem społeczny" i nie wywalano miliardów na kampanie medialne przeciwko narkomanii. Jak ktoś był nałogowym ćpunem to był na równi z nałogowym alkoholikiem. Dzielnicowy go prostował raz na jakiś czas, żeby się nad rodziną nie znęcał i wszyscy byli zadowoleni. Niestety banda pedałów dorwała się do władzy i zaczęła wsadzać za pół litra na czterech w gramach liści. I nawet nie startujcie z "marihuana is gateway drug". To tak samo dobra teoria jak piwo jest wstępem do picia dykty...

i oto doskonały przykład na to że jeśli będziecie wciągac mąkę i podobne wyroby to stracicie zęby

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie